UKRAJINCI TVRDE DA SU UBILI JOŠ JEDNOG VAŽNOG GENERALA: Ovo je težak udarac za rusku vojsku
Foto: Profimedia

rat u ukrajini

UKRAJINCI TVRDE DA SU UBILI JOŠ JEDNOG VAŽNOG GENERALA: Ovo je težak udarac za rusku vojsku

Planeta -

U subotu poginuo još jedan komandant ruske vojske, tvrde ukrajinski zvaničnici.

Naoružani visoki komandant ruske vojske ubijen je u ukrajinskom gradu Černobajevka, nakon artiljeriskog napada, napisao je u subotu ukrajinski šef oružanih snaga na Fejsbuku. Mediji koji su preneli vest o njegovoj smrti nisu, međutim, uspeli nezavisno da potvrde ove tvrdnje.

U postu piše da je general Andrei Mordvičev, komandant osme armije ruske vojske poginuo. Takođe se navodi da se linija fronta nije značajno promenila u prethodnih 24 sata i da su ukrajinske snage uspele da unište nekoliko bataljona sa ruskim vojnicima.

* Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track