RUSKO MINISTRASTVO ODBRANE TVRDI: Biološke laboratorije u Ukrajini finansira fond Hantera Bajdena! PENTAGON DEMANTUJE UMEŠANOST
Foto: Shutterstock, Printscreen/Youtube

Upiru prst

RUSKO MINISTRASTVO ODBRANE TVRDI: Biološke laboratorije u Ukrajini finansira fond Hantera Bajdena! PENTAGON DEMANTUJE UMEŠANOST

Planeta -

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da je investicioni fond Rozemont Seneka, koji vodi Hanter Bajden, u finansiranje bioloških laboratorija u Ukrajini, pišu RIA Novosti. Međutim, Pentagon nikada nije priznao finansiranje ukrajinskih bio-laboratorija.

Fond ima bliske odnose sa glavnim izvođačima američke vojske, uključujući Metabiotu, koja je, zajedno sa Bek end Vič, glavni dobavljač opreme za biolaboratorije Pentagona širom sveta, napominje rusko Ministarstvo odbrane.

Pored Pentagona, u programu učestvuju i Američka agencija za međunarodni razvoj, Soroš fondacija i Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, naglašava vojni resor.

Takođe, Ministarstvo odbrane je saopštilo da naučni nadzor, između ostalih, sprovodi i Nacionalna laboratorija Los Alamos, koja razvija nuklearno oružje u okviru Menhetn projekta.

Ipak, došlo se do podatka da je reč o izvještaju koji je objavljen 9. juna prošle godine i on ni na koji način ne potvrđuje tvrdnju da je Pentagon finansirao biološke objekate u poslednjih 20 godina.

Međutim, činjenuca je da laboratorije u Ukrajini postoje, ali kao što postoje i u svim zemljama svieta, gde naučnici rade na ispitivanju stvari, koje su previše kompleksne za razumeti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track