NAPRAVIO MOBILNI AKVARIJUM KAKO BI PROŠETAO SVOJE ZLATNE RIBICE PO GRADU Jutjuber iznenadio sugrađane svojim izumom VIDEO
Foto: Printscreen/YouTube

tajpej

NAPRAVIO MOBILNI AKVARIJUM KAKO BI PROŠETAO SVOJE ZLATNE RIBICE PO GRADU Jutjuber iznenadio sugrađane svojim izumom VIDEO

Planeta -

Jutjuber iz Tajpeja napravio je mobilni akvarijum kako bi mogao da šeta gradom u društvu svojih ljubimica - zlatnih ribica.

Huang Džeri Ksiaodžije okačio je na JuTjubu snimak izgradnje akvarijuma, isprobavanja i na kraju šetnje po gradu uz začuđene poglede prolaznika.

Mobilni akvarijum napravljen je od akrila, ribicama pruža pogled od 360 stepeni i opremljen je filterom na bateriju, pumpom za vazduh i svetlima.

Džeri je svoje tri zlatne ribice prošetao Tajpejom i, iako su mnogi njegov izum nazvali uvrnutim, bilo je i onih koji su oduševljeni idejom.

Prošle godine japanska firma MA korporejšns predstavila je potrabl akvarijum nazvan Katsugjo torbica. "Torbica" za zapravo duga, providna cev sa drškom na vrhu i napravljena je da bi bogati ljubitelji ribe mogli da se pohvale skupim primercima koje su nabavili na pijaci, ali i vlasnicima egzotičnih ribica da izvedu svoje ljubimce u "šetnju".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track