TINEJDŽER MONSTRUM UBIO DEVOJČICU (10) DOK JE POKUŠAVALA DA POZOVE POMOĆ Njena drugarica iz klupe je bila prekrivena krvlju FOTO
Foto: Printscreen/Facebook

masakr u teksasu

TINEJDŽER MONSTRUM UBIO DEVOJČICU (10) DOK JE POKUŠAVALA DA POZOVE POMOĆ Njena drugarica iz klupe je bila prekrivena krvlju FOTO

Planeta -

Hrabra desetogodišnja devojčica ubijena dok je pokušavala da pozove hitnu pomoć tokom pucnjave u školi, dok rođaci razoreni tugom prepričavaju užasne poslednje trenutke svojih najmilijih.

Ameri Džo Garsa, učenica četvrtog razreda osnovne škole Rob u gradu Juvalde u Teksasu, hladnokrvno je u utorak ujutro ubio 18-godišnji Salvador Ramos, koji je ušao u školu noseći pištolj i pušku pre nego što je otvorio vatru na učionice pune dece u napadu u kojem su poginule i dve učiteljice, prenosi Dejli mejl.

Berlinda Irene Areola, Amerina baka, rekla je da je Ramos rekao razredu 'umrećete' pre nego što je započeo masakr - ubio je njenu unuku dok je ona pokušavala da pozove hitnu.

-Ameri je sedela pored njene najbolje drugarice koja je ostala prekrivena krvlju, rekla je Berlinda za Dejli bist.

- Ona je imala svoj telefon i pozvala je hitnu. I umesto da ga zgrabi i razbije ili uzme od nje, on ju je upucao. Sedela je pored svoje najbolje drugarice. Njena najbolja prijateljica bila je oblivena krvlju, rekla je Berlinda.

U napadu su takođe ubijena dva dečaka - Havijer Lopez (10) i devetogodišnji Uzija Garsija - i još tri devojčice - Makena Elrod (10), Elijana Tores (takođe 10) i Eli, čije godine i prezime nisu odmah dostupni.

Eva Mireles, 44, i Irma Garsija, majka četvoro dece, su dve učiteljice koje su ubijene.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track