POSLEDNJE POJAVLJIVANJE KRALJICE ELIZABETE U JAVNOSTI? Britanski list: Postoje dva plana za inspekciju trupa povodom jubileja!
Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

očekivano

POSLEDNJE POJAVLJIVANJE KRALJICE ELIZABETE U JAVNOSTI? Britanski list: Postoje dva plana za inspekciju trupa povodom jubileja!

Planeta -

Pojavljivanje na proslavi platinastog jubileja mogla bi da bude poslednja prilika kada su kraljevski obožavaoci mogli da vide kraljicu Elizabetu u javnosti, tvrdi stručnjak.

Kraljica Elizabeta II, 96, ima problema sa mobilnošću što je sprečavalo da prisustvuje događajima visokog profila u poslednjih nekoliko meseci. Za predstojeće proslave jubileja, kraljica će verovatno imati ograničenu ulogu na planiranim događajima. Kraljevski pomoćnici rekli su da ona sada doživljava "dobre i manje dobre dane" i da je "svesna svojih slabosti".

Kao rezultat toga, napravljena su dva plana za vanredne situacije u zavisnosti od toga kako će se osećati tokom parade Truping d Kolor.

Po prvom planu ona bi trebalo da putuje kočijom da vrši inspekciju trupa, a zatim se ponovo pojavljuje na balkonu sa drugim članovima kraljevske porodice.

Druga opcija koja se navodno razmatra bi videla da se kraljica pojavljuje samo na balkonu, preskačući paradu u potpunosti.

Postoje tvrdnje da bi ovo pojavljivanje kraljice pored njene porodice mogla biti poslednja prilika da je kraljevski obožavaoci pohvale.

Kurir.rs/Express.co.uk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track