00:59

PEŠIĆ: PUTIN JE FAŠISTA AKO GA SAVETUJE DUGIN! Rusija je 2007. povukla CRVENU LINIJU: Od tada ona sebe smatra CIVILIZACIJOM

šokantno

PEŠIĆ: PUTIN JE FAŠISTA AKO GA SAVETUJE DUGIN! Rusija je 2007. povukla CRVENU LINIJU: Od tada ona sebe smatra CIVILIZACIJOM

Planeta -

Sociolog Vesna Pešić gostovala je u emisiji Crveni karton gde se dotakla Putina i same Rusije.

Naime, navela je da Rusija od 2007. godine sebe smatra civilizacijom i da sve što je demokratija za nju potpuno druga civilizacija.

- Ima ona Minhenska konferencija o bezbednosti iz 2007. godine kada je Putin povukao crvenu liniju i sad tu postoji teorija da oni nisu država već civilizacija. Oni su prosto rekli sve što je demokratija to je jedna civilizacija, dok smo mi druga - rekla je Pešić.

Vesna Pešić
foto: Kurir televizija

Pešić se potom osvrnula i na Dugina i Iljina, za koje jasno smatra da su fašisti, a time kako tvrdi i Putin mora biti fašista.

- Moj sin je gledao francusku televiziju gde je pokazan Dugin koji je strašan fašista i Iljin koji je fašista takođe. Samim tim je i Putin fašista, ako ga savetuje Dugin. Ljudi koji su čitali Dugina znaju o čemu pričam - rekla je Pešić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir rs

Bonus video:

00:21

RUSI DEMONSTRIRALI SILU Lansirana hipersonična raketa CIRKON; pogodila cilj udaljen 1000 km

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track