KATARSKA PRINCEZA PRONAĐENA MRTVA: Navodno se predozirala a nedavno je optužila bivšeg da je zlostavljao jednu od njihovih ćerki
Foto: Printscreen/Instagram

misteriJA

KATARSKA PRINCEZA PRONAĐENA MRTVA: Navodno se predozirala a nedavno je optužila bivšeg da je zlostavljao jednu od njihovih ćerki

Planeta -

Bivša katarska princeza pronađena je mrtva u svom domu u Marbelji, usred ružne bitke za starateljstvo sa svojim bivšim mužem kog optužuje da je zlostavljao jedno od njihove dece.

Kasija Galanio (45) je bila treća supruga milijardera Abdelaziza bin Kalife Al Tanija (73), ujaka sadašnjeg katarskog emira.

Ona je tvrdila da je bivši katarski ministar nafte i finansija, koji je najstariji sin prethodnog emira Kalife bin Hamada Al Tanija, seksualno zlostavljao jednu od njihove tri ćerke, što je on negirao.

Galanio, koja je vodila raskošan način života, družeći se sa slavnim ličnostima, pronađena je mrtva u nedelju ujutru u Španiji. Uzrok smrti je, kako se za sada veruje, predoziranje.

Frnacuski list Parizijen navodi da su španski policajci pronašli njeno telo u krevetu, bez znakova fizičkog nasilja.

Pronađena je nakon što je njena najmlađa ćerka iz Pariza alarmirala špansku policiju da danima nije mogla da kontaktira svoju majku, preneo je El Pais.

Parizijen prenosi da je 19. maja pariski sud odbacio zahtev Galanijeve da ona bude staratelj nad decom. Kako navodi francuski list, Galanio je nedavnoprovela nekoliko meseci u bolnici, a navodno je bila "sklona" nervnim slomovima. Zbog toga je sudija odložio presudu dok se ne izvrši psihološka procena.

Bivši par ima 17-godišnje bliznakinje, koje su u početku živele sa ocem da bi se potom preselile kod majke posle čega ih je, tvrdila je ona, otac odbacio. Par ima i 15-godišnji ćerku koja živi sa ocem u luksuznom stanu od 50.000 kvadratnih metara u Parizu, gde je on prognan nakon puča koji je predvodio njegov polubrat Hamad bin Kalifa Al Tani 1995. godine.

Bivši kraljevski par već 15 godina vodi ogorčenu pravnu bitku oko starateljstva nad decom.

On ju je optužio da je alkoholičarka sa mentalnim problemima, dok je Al Tani optužea za zlostavljanje jedne od ćerki. Tužilaštvo je pokrenulo istragu a 73-godišnji otac je odbacio sve optužbe.

Galanio, poljskog porekla, odrasla je u Los Anđelesu i upoznala Abdelaziza kada je imala 19 godina. Par se venčao 2004. godine.

Biće obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti Galaniove, a prve indikacije ukazuju na to da je umrla od predoziranja drogom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track