CURE NOVI DETALJI O SMRTI KATARSKE PRINCEZE Čistačici poslala OVAJ VIDEO pa nađena mrtva u luksuznom penthausu od 2 miliona funti
Foto: Printscreen/Instagram

imala više od 500.000 pratilaca na Instagramu

CURE NOVI DETALJI O SMRTI KATARSKE PRINCEZE Čistačici poslala OVAJ VIDEO pa nađena mrtva u luksuznom penthausu od 2 miliona funti

Planeta -

Kasija Galanio (45), čiji je bivši suprug milijarder stric sadašnjeg katarskog emira, pronađena je mrtva u svom krevetu prošle nedelje u luksuznom penthausu od 2 miliona funti.

Mejlonlajn je otkrio da neposredno pre nego što je umrla navodno je poslala video svojoj čistači Teodori Pomi. U njemu se vide kese odeće koju je želela da joj pokloni.

Poma (43) rođena u Boliviji sada veruje da je Kasija možda učinila taj gest kako bi se oprostila od nje, znajući da će ona možda sebi oduzeti život. Galijano je takođe zamolila nju i kolegu da dođu i očiste njen stan na sedmom spratu u luksuznom španskom letovalištu Puerto Banus u blizini Marbelje.

Ali kada je Poma pokušala da joj odgovori na poruku i da potvrdi dogovor da dođe u ponedeljak ove nedelje, nije dobila odgovor. Ona sada veruje da je to zato što je Galanio, koja se upoznala sa holivudskim zvezdama i imala više od 500.000 pratilaca na Instagramu, već ležala mrtva u svojoj kući.

Prema pisanjima i Mejlonlajna pas bivše katarske pronceze po imenu Honei bio je sa njom kada je umrla. Pas je sada vraćen njenim ćerkama. Sumnja se, da je navodno preminula od posledica predoziranja.

Poma je rekla da je Galanio otišla u Pariz u aprilu ove godine da se bori za starateljstvo nad svoje tri ćerke – dve bliznakinje od 17 godina i 15-godišnju devojčicu.

Međutim, francuski sud je presudio da devojčice treba da ostanu u Francuskoj gde živi njihov otac milijarder nakon što su navodno čuli da je Galanio sklona nervnim slomovima i da je posećivala klinike za detoksikaciju za borbu protiv alkohola.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja