ORGIJE KOD ELITNIH PADOBRANACA: Britanski vojnici snimali dok su uimali seks sa ženom prokrijumčarenom u kasarnu!
Ilustracija, Foto: EPA/ANDY RAIN

bruka

ORGIJE KOD ELITNIH PADOBRANACA: Britanski vojnici snimali dok su uimali seks sa ženom prokrijumčarenom u kasarnu!

Planeta -

Britanska vojska pokrenula je istragu nakon što je na desetine elitnih padobranaca iz 16. vazdušno-jurišne brigade navodno snimljeno kako imaju seks sa ženom koju su prokrijumčarili u svoju bazu, navodi San.

Nije poznato kada se tačno incident dogodio, ali se navodno dogodio u kasarni Mervil u Kolčesteru, Eseks. Izdavanje tvrdi da video snimci incidenta prikazuju seksualne odnose u različitim delovima baze, a jedan od snimaka navodno prikazuje polugole vojnike kako se pozdravljaju dok jedan od njih ulazi u snošaj sa crvenokosom ženom, piše San.

Vojni izvor je za Tajms rekao da su snimci "prilično slikoviti u detaljima" i da prikazuju "samu ženu sa nekoliko vojnika koji se imaju dobrovoljni seks". Veruje se da je žena civil koji je prokrijumčaren u prostorije kasarne.

Navodno Kraljevska vojna policija ispituje kako je žena ušla u kamp i proveri da li se u bazi odvijala neka druga nezakonita radnja.

Veruje se da su vojnici iz 3. bataljona padobranskog puka u okviru 16. vazdušno-jurišne brigade koja je opisana kao „posebno obučena” snaga koja je „opremljena za raspoređivanje padobranom, helikopterom i vazdušnim sletanjem”.

Portparol vojske je insistirao da „vojska očekuje najviše standarde ponašanja od svog osoblja. Svako ko ne poštuje ove standarde biće istražen i protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mere.

On je potvrdio da Kraljevska vojna policija istražuje nekoliko video snimaka za koje se čini da su uključeni vojno osoblje, ali je rekao da bi bilo "neprikladno" dalje komentarisati dok je istraga u toku.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track