POPLAVA UNIŠTILA MILIONE DOLARA NA FLORIDI: Evo kako izgleda garaža posle tropske oluje! VIDEO
Foto: Instagram/Florida_corvette_owners

tuga

POPLAVA UNIŠTILA MILIONE DOLARA NA FLORIDI: Evo kako izgleda garaža posle tropske oluje! VIDEO

Planeta -

Sezona uragana je već počela ove godine na Floridi, a južni deo ove američke države pogađaju obilne kiše. Početkom prošle nedelje mediji su pisali o C8 korveti kako prolazi poput podmornice kroz poplavljenu ulicu u oblasti Majamija, a ove nedelje je teško gledati video koji prikazuje garažu punu poplavljenih superautomobila.

U video snimku koji je objavio korisnik Instagrama Florida_Corvette_Ovners, 10 ili više superautomobila sa šestocifrenim cenama potopljeno je u podzemnoj garaži. Dva Rols-Rojsa Kulinana (jedan potencijalno Mansori), C7 Korveta, Ferari 488, Ferari SF90, Ferari Roma, Plimut Provler, Mercedes SLR i Mercedes AMG GT Blek Seris se mogu videti u videu - sve pokriveno u blatu posle poplave.

Iako nedavna oluja nije dostigla potrebnu granicu da bi se klasifikovala kao tropska oluja, izazvala je znatna razaranja u centru Majamija. Još nema reči o obimu štete na ovoj višemilionskoj kolekciji, ali ako je nešto izvesno, ništa od ovoga neće biti jeftino za popravku.

Veći izazov za vlasnika ovih superautomobila biće da se ceo opis dešavanja ograniči na jedan obrazac osiguranja, verovatno će to biti potrebno napisati i na poleđini lista. Sudeći po oznakama nivoa vode i potpunoj pokrivenosti zaostalog blata na automobilima, verovatno se ne može mnogo uštedeti.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track