00:27

BORIS DŽONSON JE ZAPALIO UKRAJINU! Anđelković tvrdi: Otišao je posle tri predstavnika EU kako bi Zelenski NASTAVIO SUKOB

LAŽOV KO LAŽOV

BORIS DŽONSON JE ZAPALIO UKRAJINU! Anđelković tvrdi: On je Zelenskog podstakao da nastavi da se bije i da SVI STOJE IZA NJEGA

Planeta -

Zoran Anđelković, nekadašnji predsednik Privremenog Izvršnog veća Kosova i Metohije, smatra da je britanski primijer Boris Džonson kriv za dalji sukob u Ukrajini.

Usijanje, Boris Džonson
foto: Kurir Televizija, EPA Tolga Akmen

- Džonson je najveća paljevina. On je i zapalio Ukrajinu. Kada su ovo troje (Olaf Šolc, Mario Draghi, Emanuel Makron) otišli da razgovaraju sa Zelenskim i rekli mu da počne da pregovara sa Rusima, on je već sutra otišao u Kijev i rekao da ne treba da budu nikakvi pregovori i da svi stoje iza njega samo da nastavi da se bije. Lažov ko lažov, šta ćeš - rekao je Anđelković u Usijanju na Kurir televiziji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:35

UKOLIKO ROSU OPET UPADNE NA SEVER KOSOVA DOĆI ĆE DO OVOGA! Stručnjaci: Krajnji cilj je da prebace SUKOB NA BEOGRAD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track