TREĆI NASTAVAK AVANTURA ZELENSKOG: Čečenski lider objavio novi skeč u kome ismeva predsednika Ukrajine! VIDEO
Foto: EPA/Alexey Nikolosky, AP/Andrew Kravchenko

parodija

TREĆI NASTAVAK AVANTURA ZELENSKOG: Čečenski lider objavio novi skeč u kome ismeva predsednika Ukrajine! VIDEO

Planeta -

Šef Čečenije Ramzan Kadirov objavio je novi deo parodijskog videa, gde je navodno predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski odveden u bataljon Ahmat.

„Avanture Zelenskog. Treći deo govori o tome kako su Zelenskog ipak sažalili i odveli ga u bataljon Ahmat. Istina, pod posebnim uslovima, ali do kraja života “, napisao je na svom Telegram kanalu, prenosi Vzglijad.

Kadirov je izrazio "posebnu zahvalnost" ruskim šaljivdžijama Vovanu ( Vladimir Kuznjecov ) i Leksusu ( Aleksej Stoljarov , poreklom iz Jekaterinburga), koji su snimili video.

Kadirov je ranije objavio drugi deo parodijskog video snimka na kojem se glumac koji glumi ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog vodi u Grozni u lisicama.

Pre toga, šef Čečenije je objavio prvi deo parodijskog videa. Na snimku glumac parodira Zelenskog, koji navodno potpisuje ukaz o predaji Oružanih snaga Ukrajine, dok Kadirov stoji iza njega.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track