IVANU BEZ SVESTI NAŠLI NA DNU STEPENICA: Poznati novi detalji smrti bivše supruge Donalda Trampa
Foto: Profimedia / SMG

Porodica u šoku

IVANU BEZ SVESTI NAŠLI NA DNU STEPENICA: Poznati novi detalji smrti bivše supruge Donalda Trampa

Planeta -

Britanski Dejli Mejl objavio je detalje oko smrti Ivana Tramp, bivše supruge milijardera i bivšeg predsednika Donalda Trampa, koja je u četvrtak preminula u Njujorku.

Sedamdesettrogodišnja Ivana pronađena je u besvesnom stanju u svojoj kući u Njujorku, nekoliko sati pre nego što je trebala da krene na zakazani termin u frizerskom salonu.

Osoblje i istražioci Ivanu su pronašli u njenoj rezidenciji na Menhetnu na dnu stepenica u nešto pre 13 časova po lokalnom vremenu.

Istražioci veruju da je Ivana Tramp smrtno povređena padajući niz stepenice, nakon što je pretrpela medicinski problem rekao je policijski zvaničnik za Dejli njuz.

Pretpostavlja se da je Ivanka doživela srčani udar.

Ivanka je poslednji put je viđena živa u sredu u 16.30 časova po lokalnom vremenu kada su njena domaćica i pomoćnica napustile njen dom, rekla je neimenovana osoba.

Dve osobe upoznate sa ovim slučajem izjavile su za AP da policija veruje da je njena smrt bila slučajna. Medicinska kancelarija će utvrditi zvaničan uzrok smrti.

„Bio je to veoma tužan dan, veoma tužan dan“, rekao je Erik Tramp dok je izlazio iz kuće svoje majke na Upper East Sideu u blizini Central parka.

Ivana je provela svoje poslednje dane pripremajući se za dugo očekivani odlazak u Sent Trope u petak, a planirala je posetu svom uobičajenom frizeru na dan kada je pronađena mrtva, rekao je zaposleni u salonu za Daili Mail.com.

Vest o Ivaninoj smrti prvi je podelio njen bivši suprug, bivši predsednik Donald Tramp, putem objave na svom Truth Social nalogu u četvrtak popodne.

„Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku“, napisao je on.

Ivanin sin Erik potvrdio je vest o Ivaninoj smrti za Daili Mail.com, rekavši u saopštenju izdatom u ime porodice: „Naša majka je bila neverovatna žena - sila u poslu, sportista svetske klase, blistava lepotica i brižna majka i drugarica.

Kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track