SMUČILO JOJ SE DA SE VADI NA GLAVOBOLJU PA MU JE KUPILA SE*S LUTKU: Najbolja odluka! U krevetu nam nikada nije bilo bolje
Foto: shutterstock

živi i pusti druge da žive

SMUČILO JOJ SE DA SE VADI NA GLAVOBOLJU PA MU JE KUPILA SE*S LUTKU: Najbolja odluka! U krevetu nam nikada nije bilo bolje

Planeta -

Kada žene nisu raspoložene za seks, izgovaraju se da ih boli glava. Ne i Šarlot Grej.

seks lutka, lutka na naduvavanje
foto: Printscreen/Daily Mail

Visok libido njenog partnera Kaluma Bleka (28) nagnao je Šarlot (26) da mu kupi seks lutku koja veoma liči na nju.

Par iz Varvikšira uneo je lutku Di u svoj krevet kako bi malo "začinili stvari". Sada kažu da im ljubavni život nije bio nikad bolji.

Par koji živi od postavljanja sadržaja na društvenim mrežama Only Fans i TikTok, kaže da su na ideju o seks lutki došli nakon što su razmatrali trojku.

Šarlot ipak nije bila toliko oduševljena još jednom ženom od krvi i mesa u svom krevetu pa je Kalumu ponudila kompromis - lutku na naduvavanje koja liči na nju i koju oblače, vode sa sobom kad izađu u grad i gledaju televiziju.

Seks snimke sa Di postavljaju na mreže i, iako dobijaju mnogo negativnih komentara, ovaj par koji je zajedno četiri godine kaže da ih nije briga šta drugi misle, dokle god je njima to u redu.

"Zajednički smo odlučili da kupimo lutku ali je to bila najbolja odluka i definitivno je poboljšača naš seksualni život. Oboje volimo da eksperimentišemo sa njom. Ona nije samo lutka, stvarno je volimo i pomogla nam je da ojačamo vezu. A ljubavni život nam nikad nije bio bolji", rekla je Grej.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track