TUŽILA ČOVEKA ZA 10.000 DOLARA JER JU JE ISPALIO NA PRVOM SASTANKU?! Potom se žestoko posvađala sa sudijom VIDEO
Foto: Printscreen/YouTube

bez komentara

TUŽILA ČOVEKA ZA 10.000 DOLARA JER JU JE ISPALIO NA PRVOM SASTANKU?! Potom se žestoko posvađala sa sudijom VIDEO

Planeta -

Žena iz Mičigena KaŠonte Šort tužila je Ridžarda Džordana za 10.000 dolara jer se nije pojavio na njihovom sastanku.

Šort ga je tužila za namerno i sveno nanošenje emotivnog bola jer se "nije pojavio i ostavio ju je na dan kada je njenoj pokojnoj majci bio rođendan".

Saslušanje koje je održano preko Zuma brzo je postalo hit jer je Šortova ubrzo potom počela da urla na sudiju i uči ga njegovom poslu.

Da budem iskren, gospodine, mislio sam da će ovo biti odbačeno. Imali smo sastanak, jedan sastanak, i ništa više posle toga, a sada me tuže za 10.000 dolara. Ne vidim kako će ovo dalje ići, mislim da je ovo gubljenje vašeg vremena, rekao je zbunjeni Džordan.

Kada mu je sudija Herman Marbl rekao da treba da podnese zahtev za odbacivanjem optužbe, Šortova je uskočila i optužila Džordana za krivokletstvo.

Kada ju je sudija pitao da li zna šta je to, ona je kao iz topa odgovorila: To je laganje!

"Ne, krivokletstvo je lažna izjava data pod zakletvom", objasnio joj je sudija na šta je Šort povikala:"Tačno, a ja imam dokument koji dokazuje da je lagao!"

"Ne, nemate. Ne vidim ništa u žalbi što kaže da je dao lažnu izjavu pod zakletvom", odgovorio joj je sudija koji je na kraju prebacio na drugi sud jer je Šortova odlučila da podnese krivičnu tužbu.

Dejli mejl navodi da Šortova ima istoriju podnošenja neozbiljnih tužbi, uključujući nekoliko iz 2020. protiv policijske uprave Flint za 300 miliona dolara i telekomunikacione kompanije AT&T-a koje su od tada odbačene.

Šortova sada mora da plati sve takse i troškove za transfer u roku od 56 dana ili slučaj ne samo da neće biti razmatran pred okružnim sudom, već će biti odbačen.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track