NAJSREĆNIJE MESTO NA SVETU? Pogledajte tuču 2 porodice koja je izbila u Diznilendu na Floridi! Čovek završio u bolnici VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

opšta makljaža

NAJSREĆNIJE MESTO NA SVETU? Pogledajte tuču 2 porodice koja je izbila u Diznilendu na Floridi! Čovek završio u bolnici VIDEO

Planeta -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak tuče koja je izbila na "najsrećnijem mestu na svetu", Diznijevom parku na Floridi.

Najmanje jedna osoba je hospitalizovana a više ljudi je uhapšeno nakon što su se dve porodice pobile u redu za Mikijevu magičnu vožnju jer je jedna devojka, koja je zaboravila mobilni u skuteru, otišla da ga pokupi i onda pokušala da se probije do svoje porodice, ispred druge porodice (crveni šorcevi i bele majice).

Devojku su gurnuli i kada je njena porodica uskočila da se svađa, stvari su se usijale. Nekoliko Diznijevih glumaca i posetilaca je pokušalo da zaustavi tuču posle koje je jedan muškarac završio u bolnici sa ogromnom posekotinom na licu, dok je više osoba lakše povređeno.

Po mrežama su počele da kruže priče da je jedna grupa ukrala ili oštetila stvari njihovih protivnika, ali ti izveštaji nisu povrđeni.

Nasilje u Diznijevim parkovima pojačalo prilično od panemije kovida 19, a floridski Diznilend je od početka ove godine prijavio najmanje 6 incidenata.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja