OVO SILOVANJE JE ZAPANJILO PARIZ: Amerikanka je sa dečkom bila na poznatom izletištu, silovatelj je sačekao kod javnog toaleta!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

tuga

OVO SILOVANJE JE ZAPANJILO PARIZ: Amerikanka je sa dečkom bila na poznatom izletištu, silovatelj je sačekao kod javnog toaleta!

Planeta -

Američka turistkinja (27) silovana je u javnom toaletu u centru Pariza, što je šokiralo parisku javnost, koja je zonu saobraćaja duž reke Sene smatrala bezbednom. Muškarac star 23 godine optužen je i zadržan je zbog silovanja.

Žena je silovana kada je bila sa svojim dečkom u subotu uveče pored reke, u centru turističke četvrti Pariza, nedaleko od katedrale Notr Dam, prenosi Gardijan. Mnogi turisti i Parižani idu tamo na piće ili na piknik.

U jedan sat ujutru 27-godišnja žena je otišla u javni toalet u blizini mosta Luj-Filip. Toalet se nalazi u blizini lokalnih lokala i deo je novih objekata postavljenih pre šest godina kada su zabranjeni automobili u oblasti uz reku.

Lokalni list Parizien objavio je da je partner sačekao ženu u blizini toaleta, ali se zabrinuo jer se dugo zadržala. Prišao je toaletu i čuo plač, a onda je ugledao partnera.

Čuvari u tom području priskočili su u pomoć, a policija je uhapsila muškarca koji živi u naselju Asniere-sur-Sen u blizini Pariza. U prvim razgovorima u policiji, on je negirao silovanje i rekao da je žena pristala na polni odnos.

Žena je odmah prebačena u parisku bolnicu. Nakon što je dala izjavu policiji, ona i njen partner odleteli su nazad u SAD.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track