OVO JE POSLEDNJI TEKST DARIJE DUGIN: Klasičan primer potpunog mrežnog mentalnog rata protiv Rusije je sukob u Ukrajini!
Foto: Youtube/Study Channel dedicated to Prof. Alexander Dugin

forum armija 2022

OVO JE POSLEDNJI TEKST DARIJE DUGIN: Klasičan primer potpunog mrežnog mentalnog rata protiv Rusije je sukob u Ukrajini!

Planeta -

Ubistvo Darije Aleksandrove -Platonove Dugin potreslo je Rusiju i rusko govoreći svet. Teorije o tome ko bi mogao da ubije ćerku jednog od uticajnih filozofa, sociologa, konspirologa i geopolitičara Aleksandra Dugina se samo nižu.

Ukrajina je demantovala da sa atentatom na ćerku Aleksandra Dugina ima bilo šta, pojavljuju se i informacije da su joj navodno pretili "ruski liberali", teza na osnovu svedočenja njenih prijatelja.

Za sada nije poznato u kom smeru se kreće kompletna situacija i da li če ova likvidacija još više da rasplamsa rat u Ukrajini niko ne zna.

Darija Dugin, tekst, rat, Ukrajina, Armija 2022, forum
foto: Foto: Telegram

U svakom slučaju Darija je nedavno objavila tekst na formu "Armija 2022" gde je pisala o "mrežnom mentalnom ratu" u Ukrajini i o tome kako se on primenjuje protiv Rusije.

Takođe mnogi tvrde da je eksploziv postavljen bio zapravo pod Darijn terenac Tojota lend Kruzer. Da li se zapravo tajna likvidacije krije u ovom tekstu i da li je neko hteo da time eliminiše Dugina i njegovo zastupanje ruskih interesa u ratu u Ukrajini, ostaje da se vidi u periodu koji tek sledi.

O čemu je Darija zapravo pisala tekst.

„Klasičan primer potpunog mrežnog mentalnog rata je sukob u Ukrajini. Razmotrite primer u Buči. Nakon povlačenja ruskih trupa, ukrajinska strana počinje intenzivnu informativnu kampanju osmišljenu da omalovaži imidž Ruske Federacije. Postoji činjenica: ruske trupe su zauzele grad, a kasnije ga napustile. Ovo se uzima kao osnova. Dalje se postavlja cilj: pesimizacija imidža Ruske Federacije u

1) zapadnom medijskom prostoru (Evropa, SAD)

2) u samoj Ukrajini

3) u ruskom društvu.

Da bi se zapadna javnost uverila u „krvave zločine Rusa“, ​​izvodi se scenario sa leševima ljudi koji su predstavljeni kao „žrtve ruske agresije“.

Stručnjaci za lingvistiku obraćaju pažnju na saglasnost imena Buča i butcher - sa engleskog. mesar.

U ukrajinskom društvu isti scenario se koristi za sprečavanje prijateljskog ili neutralnog odnosa prema ruskim trupama. Naglasak je na: „evo šta će vam se dogoditi ako pređete na stranu Ruske Federacije".

Kurir.rs/A.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track