SLEDI FINALE RATA, PILOT OTKRIO SVE DETALJE! Iznete ŠOK tvrdnje: Od Ukrajine će ostati samo OVAJ DELIĆ, saveznici ih napuštaju
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

SLEDI FINALE RATA, PILOT OTKRIO SVE DETALJE! Iznete ŠOK tvrdnje: Od Ukrajine će ostati samo OVAJ DELIĆ, saveznici ih napuštaju

Planeta -

Pilot JAT-a i Er Srbije u penziji Stevan Ignjatović prognozirao je u Jutarnjem programu Kurir televizije kad i kako će se rat u Ukrajini završiti.

Ignjatović kaže da je nakon šest meseci rata 30% teritorije Ukrajine pod Rusijom i da se očekuje na proleće, kako on kaže, veliko finale.

- Šest meseci rata i 30% teritorije Ukrajine je pod Rusijom. Moja predviđanja su, do jeseni će biti još neki procenat a proleće je finale svega. Verujem u rusku pobedu definitivno, a sve više i svet pa čak i saveznici. Oni su svesni da je Ukrajina izgubljena, pitanje je da li će ostati ona cela ili samo deo oko Kijeva da se zove Ukrajina - rekao je Ignjatović.

01:45

SLEDI FINALE RATA, PILOT OTKRIO SVE DETALJE! Iznete ŠOK tvrdnje: Od Ukrajine će ostati samo ovaj DELIĆ, saveznici ih napuštaju

Pukovnik u penziji Milorad Đošić, koji je takođe bio gost Jutarnjeg programa izjavio je da Ukrajinu čeka duga zima jer neće imati čime da se greju.

- Svet je umoran od Ukrajine. Radi se klasična trgovina na leđima ukrajinskog naroda. To znači sukob i dalje, dolazi nam duga zima. Ako Rusija zavrne slavinu za gas, Ukrajina neće imati sa čim da se greje. Zelenski sigurno neće pregovarati. Putin je poznat čovek po tome što neprijatelje pravi prijateljima, možda se Zelenski opameti, ali teško - izjavio je Đošić.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:37

RUSIJA PRIMENJUJE TAKTIKU TOTALNOG UDARA! Pilot precizno prognozirao kako i kad će se RAT ZAVRŠITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja