OD SVADBI DO PRORUSKE ADMINISTRACIJE: Ko je Ivan Suško, koji je jutros poginuo? Sa njim u kolima bila i ljubavnicina ćerka?
Foto: Printscreen Twitter/Nexta

rat u ukrajini

OD SVADBI DO PRORUSKE ADMINISTRACIJE: Ko je Ivan Suško, koji je jutros poginuo? Sa njim u kolima bila i ljubavnicina ćerka?

Planeta -

U ruskim i ukrajinskim medijima danas je objavljena vest da je u eksploziji bombe poginuo Ivan Suško, prvi čovek proruske administracije Mihailovke u regionu Zaporožje.

Kako su preneli ukrajinski mediji on je navodno u automobilu bio sa ćerkom svoje ljubavnice, ruski mediji nisu ništa naveli povodom toga.

Nesreća se dogodila oko 8 sati po lokalnom vremenu.

Vest o njegovoj smrti je saopštio Vladimir Rogov, član glavnog saveta CAA Zaporoške oblasti.

Eksplozivna naprava je postavljena ispod sedišta automobila načelnika naselja, napisao je Rogov na svom Telegram kanalu.

Usled eksplozije, Ivan Suško je ranjen i u kritičnom stanju prebačen je u bolnicu, gde je ubrzo preminuo.

Rogov je takođe izrazio saučešće porodici i prijateljima preminulog Suška, prenosi RT.

Inače, Mihailovka je pod komandom ruskih snaga, a Suško je navodno pristao da sarađuje sa Rusima kada su zauzeli područje.

Kako prenose ukrajinski mediji, pre nego što su ruske vlasti unapredile Suška on je radio potpuno drugi posao, naime, kako je na svom Tviter nalogu objavio The New Voice of Ukraine Suško je na svadbama bio zadužen za zdravice i ponekad je radio kao Deda Mraz.

* Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs

Bonus video:

01:45

SLEDI FINALE RATA, PILOT OTKRIO SVE DETALJE! Iznete ŠOK tvrdnje: Od Ukrajine će ostati samo ovaj DELIĆ, saveznici ih napuštaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track