VREME ZA DREMKU? Nakon glasina da se žalio na umor i otežano disanje pojavili se snimci Putina kako spava tokom sastanka (VIDEO)
Foto: Printscreen

svi se pitaju kakvo mu je zdravlje

VREME ZA DREMKU? Nakon glasina da se žalio na umor i otežano disanje pojavili se snimci Putina kako spava tokom sastanka (VIDEO)

Planeta -

Predsednik Rusije Vladimir Putin, kako se čini, dozvolio je sebi i nekima od svojih zvaničnika da odremaju tokom sastanka.

Na snimku koji su objavili svetski mediji se vidi kako ruski lider (69) kako se čini drema tokom sednice državnog saveta o razvoju turizma u Rusiji.

Ovo sledi nakon tvrdnji da se Putin navodno "požalio lekarima na umor i otežano disanje" na putovanju na daleki istok Rusije gde je prisustvovao velikim vojnim vežbama Vostok (Istok), oprenosi Dejli mejl.

Snimci sa sastanka državnog saveta takođe pokazuju kako Putinovi zvaničnici očajnički pokušavaju da drže oči otvorene dok su slušali govore.

Izgledalo je da su jedan za drugim počinjali da zatvaraju oči na sednici na ostrvu Ruski blizu grada Vladivostoka na dalekom istoku Rusije nakon što ih je Putin vodio preko sedam vremenskih zona da prisustvuju vojnim vežbama.

Snimak Putina koji drema tokom sastanka, zajedno sa tvrdnjama da se požalio na umor i otežano disanje lekarima, izaziva nove sumnje u njegovo zdravlje.

Dvojnik je čak bio u pripravnosti u slučaju da Putin ne bi mogao da prisustvuje sastanku, tvrdi Telegram kanal General SVR, koji već dugo tvrdi da Putin pati od ozbiljnih zdravstvenih problema.

-Još pre leta za Kamčatku, predsednik Rusije Vladimir Putin je imao problem sa bubrezima, pojavio mu se otok na licu i jasno su mu se pojavile "kese" ispod očiju“, navodi se na tom kanalu.

-Putin se po dolasku na Kamčatku požalio lekarima na umor i otežano disanje. Ali predsednik Rusije je ipak odlučio da učestvuje u unapred planiranim aktivnostima. Dvojnik predsednika je spreman da pomogne, navodi kanal.

Pitanja o Putinovom zdravlju kruže već neko vreme u Rusiji, a neka sugerišu da ima rak ili Parkinsonovu bolest.

Glasine su postale takve da je Kremlj morao da ih demantuje, portparol kremlja Dmitrij Peskov je insistirao na tome da je ruski lider "odlično zdravstvenog stanja"i da su sve glasine o tome bile "potpuna besmislica".

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track