MEDVEDEV UPOZORAVA UKRAJINCE: Ovo je tek zagrevanje i dečja igra za ono što sledi!
Foto: EPA / Yulia Zyryanova / Sputnik

POSLE IZJAVE ZELENSKOG

MEDVEDEV UPOZORAVA UKRAJINCE: Ovo je tek zagrevanje i dečja igra za ono što sledi!

Planeta -

Zamenik predsednika Saveza za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev uputio je novu pretnju kijevskom režimu nakon izjave ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, koji je rekao da nije spreman da pregovara sa Moskvom jer ruska strana postavlja ultimatume.

Medvedev je Zelenskom poručio da je ovo tek zagrevanje i dečja igra za ultimatume koji sjede.

"Sadašnji 'ultimatumi' su tek zagreavanje i dečja igra za zahteve koje ćemo imati u budućnosti. I on ih zna - potpuna kapitulacija kijevskog režima pod uslovima Rusije", napisao je Medvedev na Telegramu.

Dmitrij Medvedev, post
foto: Printscreen/Telegram

Zelenski je ranije CNN rekao da u ovom trenutku nije spreman da pregovara sa Moskvom.

"To je moj princip, ne razgovaram s onima koji postavljaju ultimatume", rekao je on i dodao da Rusija nema želju da pregovara "na konstruktivan način".

*Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track