GOSPOĐA UBILA BOGA U RAZBOJNIKU: Pogledajte kako je hrabra baka sprečila pljačku LOPOV NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

hit snimak

GOSPOĐA UBILA BOGA U RAZBOJNIKU: Pogledajte kako je hrabra baka sprečila pljačku LOPOV NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO (VIDEO)

Planeta -

Rozen Gibson (63) proslavila se kad je pojavio snimak sigurnosne kamere na kome se vidi kako neustrašivo nasrće na pljačkaša.

Škotlanđanka Rozen Gibson (63) proslavila se kad je pojavio snimak sigurnosne kamere na kome se vidi kako neustrašivo nasrće na pljačkaša koji je upao u prodavnicu njene porodice!

Baka visoka svega metar i po oborila je na pod razbojnika naoružanog čekićem i pomogla nećaku da ga obuzda dok nije došla policija.

Iako se pokušaj pljačke desio pre oko godinu dana u Glazgovu snimak obračuna se tek juče pojavio na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako lopov sa fantomkom u žutom markeru preti čekićem i traži novac mladiću iza pulta Kristoferu Braunu.

Mladić je instinktivno bacio gomilu novina na njega kako bi mu skrenuo pažnju da bi ga Rozen sledećeg trenutka oborila na patos. Onda se Kristofer bacio njemu na leđa i uhvatio ga rukama oko vrata.

U nastavku se vidi kako se Rozen i mladić rvu sa lopovom koji očajnički pokušava da se izmigolji, ali mu to ne polazi za rukom. Na kraju je morao da sačeka policiju koja ga je odmah uhapsila.

- Kada sam pogledala snimak bila sam šokirana. Jednostavno ne mogu da verujem da sam to uradila. Mnogo stvari se promenilo otkako se to dogodilo - rekla je baka heroj za lokalne medije.

Osvrnula se i na to kako je ovaj napad ipak preplašio i naterao je da promeni navike.

- Ranije nikada ne bih oklevala da stojim ispred radnje rano ujutru dok čekamo da je otvorimo iako sam to radila poslednje 42 godine. Sada čekam u autu preko puta - dodala je Rozen.

(Kurir.rs/Espreso/Times now news)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track