OGLASIO SE I KADIROV: Zelenski kako si mislio da ti možeš, a drugi ne! Upozorili smo te, beži pre nego što mi stignemo!
Foto: EPA/ MIKHAIL METZEL/SPUTNIK/KREMLIN P

odmazda za krimski most

OGLASIO SE I KADIROV: Zelenski kako si mislio da ti možeš, a drugi ne! Upozorili smo te, beži pre nego što mi stignemo!

Planeta -

Čečenski lider Ramzan Kadirov povodom današnjeg napada na Kijev i još 20 gradova širom Ukrajine, oglasio se na svom telegram kanalu sa porukom ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskog da bolje beži, nego da čeka da oni stignu.

“Zelenski se žali na napade na Kijev i druge gradove. A kako si ti,Zelenski,mislio: Ti možeš,a drugi ne?Odnosno,osam godina je bilo moguće bombardovati civile, uništavati infrastrukturu gradova LDNR-a,pokrivati nuklearnu elektranu granatama,dizati u vazduh mostove,pucati na važne objekte,ali kako je počelo da leti vama na glavu,tako je odjednom postalo nemoguće za svakoga?

Upozorili smo te,Zelenski,da Rusija još nije baš počela, zato prestani da se žališ i bolje ti je beži pre nego što stignemo.

Beži, Zelenski, beži ka Zapadu,ne osvrćući se.Sada sam sto posto zadovoljan vođenjem SVO.”

Kurir.rs/A.M.

Kurir informacije o sukobu u Ukrajini prenosi u skladu sa dužnom novinarskom pažnjom, koristeći izvore koji se oslanjaju na dugogodišnji kredibilitet kada je u pitanju istinitost informacija koje objavljuju. Svesni smo činjenice da se u informacije o ratu često umeša i propaganda, naročito kada su manje relevantni izvori u pitanju. Zbog toga pozivamo vas, naše čitaoce, da nam skrenete pažnju ukoliko primetite netačnu informaciju, kako bismo ispravili nenamerne greške. Pišite nam na redakcija@kurir-info.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track