NEVEROVATAN SNIMAK SA RATIŠTA U UKRAJINI: Dron zabeležio nesvakidašnju scenu MLATE SE MEĐU SOBOM NA PRVOJ LINIJI FRONTA (VIDEO)
Foto: Printscreen/VK video

hit

NEVEROVATAN SNIMAK SA RATIŠTA U UKRAJINI: Dron zabeležio nesvakidašnju scenu MLATE SE MEĐU SOBOM NA PRVOJ LINIJI FRONTA (VIDEO)

Planeta -

Izviđački dron proruskih snaga u Donjecku snimio je tuču dva nepoznata vojnika na prvoj liniji fronta na istoku Ukrajine!

Na snimku se vide dvojica vojnika, čije oznake nije moguće jasno videti, koji su se uhvatili u koštac dok ostali bezuspešno pokušavaju da ih razdvoje.

Snimak je objavljen na zvaničnom Telegram kanalu Narodne milicije DNR gde se tvrdi da su u pitanju pripadnici ukrajinskih snaga.

- Tokom izviđanja uporišta Oružanih snaga Ukrajine kod sela Šumi u pravcu Gorlovke naši vojnici su snimili tuču između vojnih lica Oružanih snaga Ukrajine. Ukrajinski militanti su bili toliko zauzeti rešavanjem stvari da nisu primetili izviđačku bespilotnu letelicu - piše ispod objave.

Nedavno je objavljen još jedan nesvakidašnji snimak na kome se navodno vidi predaja posade ruskog oklopnog vozila ukrajinskim vojnicima.

Na snimku se vidi kako oklopno vozilo, koje navodno pripada ruskim snagama, prilazi ukrajinskim položajima. Na oklopnjaku je okačena bela zastava, a jedan od članova posade takođe nosi belu zastavu u rukama.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track