EVO KAKO IZGLEDA BOGATAŠKI BUNKER ZA SMAK SVETA: Sve pršti od LUKSUZA u 992 kvadrata! Ima čak i bioskop i bazen!
Foto: Profimedia

savremena utvrđena podzemna rezidencija

EVO KAKO IZGLEDA BOGATAŠKI BUNKER ZA SMAK SVETA: Sve pršti od LUKSUZA u 992 kvadrata! Ima čak i bioskop i bazen!

Planeta -

"Sigurna savremena utvrđena podzemna rezidencija", Oppidum opisuje L'Heritage, novi tip bunkera koji je predstavljen prošlog leta, a dizajnirao ga je arhitekta Mark Prigent.

"Najluksuznija i najsigurnija rezidencija na svetu: visoko bezbedna, tehnologijom opremljena i ultra luksuzna podzemna rezidencija koja može biti šta god poželite, uz jedini uslov da to možete sebi da priuštite. To je zamak zakopan pod zemljom, jednostavno rečeno".

bunker
foto: Profimedia

L’Heritage je praktično vila ukopana u zemlju i zaštićena najvišom vrstom sigurnosti koja se može zamisliti. Svaki bunker je prilagodljiv, kaže Oppidum, od izgleda do završetka i kapaciteta gostiju. Jedina konstanta su mere bezbednosti koje obezbeđuju da samo vlasnik i članovi uže porodice imaju pristup unutra.

bunker
foto: Profimedia

Pošto je ovo bunker "smaka sveta", uključene su karakteristike kao što su filtracija vazduha, rezervoari za vodu, baterije, zalihe hrane i goriva...

Kao što svi znamo, što je dom veći, to je veća potrošnja resursa, i sa stambenom površinom od preko 992 kvadratna metra, možemo samo da zamislimo koliko je potrebno na dnevnom nivou.

Među karakteristikama koje se nude za prilagođavanje je ogromna podzemna garaža ili ono što Oppidum naziva "parc ferme".

bunker
foto: Profimedia

Ovde bi kolekcionari automobila u najgorem slučaju mogli da odnesu svoje dragocene predmete.

"Garaža u vašem skloništu može poslužiti kao privatni muzej ili kao radni prostor gde vaša kolekcija može biti trajno uskladištena i spremna za akciju".

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track