NAPRAVIO NASMEJANI SELFI, PA GURNUO SVOJU TRUDNU ŽENU (32) U AMBIS: Ubio je zbog 46.000 evra i dobio doživotnu robiju (VIDEO)
Foto: Printcsreen/Twitter

NAPRAVIO NASMEJANI SELFI, PA GURNUO SVOJU TRUDNU ŽENU (32) U AMBIS: Ubio je zbog 46.000 evra i dobio doživotnu robiju (VIDEO)

Planeta -

Hakan Ajsal (40) osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva svoje supruge Semre Ajsal (32).

Ona je bila u sedmom mesecu trudnoće, a on ju je namamio na ivicu litice i gurnuo!

Muž koji je svoju trudnu ženu gurnuo sa litice samo nekoliko trenutaka nakon što je s njom napravio nasmejani selfi osuđen je na doživotni zatvor zbog njenog ubistva. Hakan Ajsal (40) je u junu 2018. gurnuo 32-godišnju Semru Ajsal sa litice visoke 300 metara u lepoti Dolina leptira, u turskoj provinciji Mugla - samo nekoliko trenutaka nakon što je napravio nekoliko fotografija sa njom.

Ove nedelje, Visoki krivični sud u Fetiju rekao je kako je žrtvu Semru - koja je bila u sedmom mesecu trudnoće - ubio njen muž kako bi mogao sebično da unovči polisu životnog osiguranja koju je potpisao. Ajsal se u poslednjem trenutku izjasnio o neuračunljivosti, ali ga je sud odbio nakon što su lekari potvrdili da je bio zdravog razuma kada je izvršio ubistvo.

Sudu je rečeno da je svoju ženu, koja se plašila visine, namamio na samu ivicu pod izgovorom da napravi selfi sa njom, pre nego što ju je odgurnuo. Par je zapravo sedeo na padini oko tri sata pre nego što je optuženi gurnuo svoju ženu sa litice kada nikog nije bilo na vidiku, prenosi infoBalkan.

Pojavile su se sumnje da je Ajsal gurnuo Semru sa stene nakon što su fotografije para objavljene u novinskim izveštajima. Prolaznik je snimio jeziv video snimak na kojem se vidi Ajsal i njegova supruga kako se spuštaju niz stenoviti pejzaž do ivice. Nakon užasnog incidenta, muž je zatim pokušao dobije 46.000 evra osiguranja iz polise koju je sklopio kratko vreme pre nego što je umrla.

Ali policija je upozorena na sumnjivu smrt kada je Ajsal pokušao da preuzme novac - nekoliko dana nakon što je njegova žena umrla. Tokom suđenja svedoci su ispričali kako je Ajsal bio "potpuno miran" dok je tražio pomoć jer mu je žana pala sa litice.

Sait Erturk, vozač u prolazu kojeg je Ajsal zaustavio, opisao ga je kao 'bezbrižnog'. On je dodao da Ajsal nije došao sa njima da traži telo svoje supruge. Gospodin Erturk je rekao sudu:

"Vozio sam se tamo i kada sam video da mi neko maše, stao sam. Hakan je došao i rekao da mu je žena pala niz liticu. Odmah smo izašli i počeli da je tražimo, ali nismo mogli da vidimo ništa. Pokušali smo da se približimo ivici da bolje pogledamo. Hakan nije pošao sa nama dole. Tu smo ostali dok nije stigla žandarmerija. Hakan je bio veoma bezbrižan i miran. Nije se ponašao kao čovek čija je žena upravo pala sa litice".

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track