MISTERIJA SMRTI TURSKE KRALJICE DRAGULJA: Kako je sićušna bogatašica pala s kruzera a sav nakit nestao! Sumnja se i na ljubavnika
Foto: Printscreen/Youtube, Facebook

sumnja pala i na ljubavnika

MISTERIJA SMRTI TURSKE KRALJICE DRAGULJA: Kako je sićušna bogatašica pala s kruzera a sav nakit nestao! Sumnja se i na ljubavnika

Planeta -

ISTANBUL - Poznata turska bogatašica i juvelirka, predstavnica i vlasnica "Tifanijevog" carstva skupocenog nakita u Turskoj poginula je na gotovo bizaran način, krajem oktobra na krstarenju, a rešenja misterije njene neobične smrti nema ni u najavi.

Dilek Ertek (71), bogata gospođa u poodmaklim godinama, ali još uvek privlačna i veoma negovana žena, poginula je 26. oktobra na skupom i egzotičnom krstarenju kada je pala s kruzera kod Tahitija.

Turski mediji se njenom smrću bave već danima, a priča je postala izuzetno čitana i u zapadnoj štampi pa se njome pozabavio i jedan od najtiražnijih tabloida Dejli mejl.

Turski list Sabah pisao je da je njena porodica tražila od policije da istraži i njenog ljubavnika Švajcarca s kojim je i pošla na luksuzno krstarenje.

Njen sin - Gokče Atuk izjavio je za britanski Dejli mejl da je čudno i što je skupocen nakit nestao iz sefa u kabini u koju je njegova majka bila smeštena na brodu a još čudnije i to što je ljubavnik njen nestanak prijavio tek 20 sati kasnije?!

Dilek Ertek
foto: Daily Mail Printscreen

I forenzičari su bili zbunjeni jer im nije bilo jasno kako je tako sićušna žena od samo 157 cm uspela da padne preko metar visoke ograde.

U međuvremenu, potraga za njom je obustavljena jer je prosto neverovatno da bi njeno telo posle toliko dana uopšte moglo biti pronađeno.

Bezbednosne kamere navodno su zabeležili kako jedna "figura" pada u more.

Kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja