NIJE IMALA PARA ZA RAČUNE, PA UZELA ĆERKICU (3) ZA RUKU I BACILA SE POD VOZ: Žena zbog teškog SIROMAŠTVA s detetom otišla U SMRT
Foto: Profimedia

ISTRAGA KONAČNO OKONČANA

NIJE IMALA PARA ZA RAČUNE, PA UZELA ĆERKICU (3) ZA RUKU I BACILA SE POD VOZ: Žena zbog teškog SIROMAŠTVA s detetom otišla U SMRT

Planeta -

Legan Melsadaj Redmond skočila je pod voz na jednoj britanskoj železničkoj stanici držeći za ruku svoju trogodišnju ćerkicu. Prema navodima medija, motiv je taj što navodno nije bila u mogućnosti da plati račune za stan i struju.

Iako se ovaj događaj odigrao 2019. godine, istraga, koja je sada zvanično završena, pokazala je da je majka počinila ubistvo i samoubistvo iz teške nemaštine, zbog koje je završila i na sudu. Nesrećna žena je dugovala 300 evra za struju, 600 evra za komunlaije i nešto više od 1.400 evra za kiriju, navode tamošnji mediji.

Ona je zapravo tog dana pokušala da pronađe rešenje. U 6.30 ujutru je otišla da još jednom proveri stanje na računu, a prethodno je obavila niz poziva. Molila je prijatelje da joj uplate nešto novca, ali izgleda da na njene vapaje niko nije odgovorio.

Kada je, verovatno, shvatila da izlaza nema, tog dana je lepo obučena sa ćerkom šetala stanicom čak sat vremena pre nego što se odlučila da skoči pod voz.

Svedoci su kasnije rekli da je veliki propust to što na peronu nije bilo policije, jer bi u tom slučaju neko sigurno odreagovao – pošto je žena izgledala krajnje izgubljeno.

Na kraju, da opšte zaprepašćenje žena je zgrabila dete i sa pešačkog dela skočila direktno pod voz.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:16

VOZ PROLAZI, RAMPA PODIGNUTA! Ovako izgleda pružni prelaz u Vrčinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track