"RUSIJA DA SE ZAPITA DA LI DOBRO VODI OVAJ RAT" Pukovnik Zorić: Ne nazire se kraj borbama, TUĆI ĆE SE I KAD SE ZAMRZNE TLO OD ZIME
Foto: Kurir TV, Shutterstock, Ilustracija

RAT U UKRAJINI

"RUSIJA DA SE ZAPITA DA LI DOBRO VODI OVAJ RAT" Pukovnik Zorić: Ne nazire se kraj borbama, TUĆI ĆE SE I KAD SE ZAMRZNE TLO OD ZIME

Planeta -

Rusija i Ukrajina razmenile zatvorenike po formuli "60 za 60“, saopštio je Andrej Jermak, šef kabineta ukrajinskog predseddnika Volodimira Zelenskog.

SAD ne opremaju niti ohrabruju Ukrajinu da izvodi napade preko svojih granica, saopštio je Stejt department nakon ukrajinskih napada na vojne aerodrome u Rusiji. "Ne opremamo Ukrajinu za napade preko granica. Ne ohrabrujemo Ukrajinu da napada preko svojih granica", rekao je portparol Stejt departmenta Ned Prajs.

Prajs je preneo je da SAD opremaju Ukrajinu ''onim što joj je potrebno za odbranu teritorija''. Kijev nije izričito preuzeo odgovornost za napade, ali ih je pozdravio. Prajs je rekao da nema dokaza da je napade izvela Ukrajina.

Rat
foto: Kurir Tv

Dalji tok događaja tema je u studiju Kurir TV. Boško Zorić, pukovnik u penziji i Emil Zoronjić, predsednik upravnog odbora Omladinske mreže Srbije, bili su gosti i sagovornici u jutarnjem programu

Boško Zorić
foto: kurir tv

.SAD pozivaju Ukrajince da se brane na svojoj a ne na ruskoj teritoriji.

- Prema mom mišljenju dve zaraćene strane su Rusija i NATO, a ne Rusija i Ukrajina. Borba neće stati. Kada temperatura bude toliko niska da se tle zaledi borbe će moći da se nastave - rekao je Zorić i licno uporedio:

- Ako mene neko napada, napašću i ja njega!

Emil Zoronjić
foto: kurir tv

- Ako si dosledan da je napad na Rusiju nedopustiv, onda je nedopustiv. Mi smo imali neke napade bliže granici sa Ukrajinom, to je nešto što ne može da zabrine Rusiju, ali bi trebalo da se zapita da li dobro vodi ovaj rat! - rekao je Zoronjić.

00:00

RAT SE NASTAVLJA! Zaraćenim stranama ODGOVARA JER JE ZARADA VEĆA NEGO IKAD!

On je primetio da je Ukrajina namerno iskoristila staru sovjestsku opremu, da, upravo Rusija ne bi posumnjala na NATO.

Zorić je primetio da je rat doneo apsurdno drugi ishod, od očekivnog.

- Ne vidi se kraj. I jedni i drugi mnogo dobro zarađuju u ratu. Četiri puta je povećana zarada od nafte, u Rusiji - ispričao je Zorić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track