PENZIONER SKOČIO NA VOZ U POKRETU, PA PAO ISPOD: Da kamera u Indiji nije snimila ono što je usledilo, MALO KO BI VEROVAO (VIDEO)
Foto: Printscreen

izbegao sigurnu smrt

PENZIONER SKOČIO NA VOZ U POKRETU, PA PAO ISPOD: Da kamera u Indiji nije snimila ono što je usledilo, MALO KO BI VEROVAO (VIDEO)

Planeta -

Stariji čovek iz Indije izbegao je sigurnu smrt nakon što se zaglavio ispod voza u pokretu i zamalo pao na šine, a sigurnosna kamera na železničkoj stanici zabeležila je neverovatnu scenu spasavanja.

Penzionera je spasio brzopotezni železničar nakon što je stariji muškarac nepromišljeno požurio da se ukrca na voz u pokretu na stanici Purnia Junction u istočnoj indijskoj državi Bihar.

Na snimku se vidi kako muškarac juri na peron i pokušava da skoči na vagon koji je u tom trenutku već uveliko napuštao stanicu, prenosi Metro.

Drugi putnici su šokirano posmatrali kako je stariji čovek izgubio ravnotežu i dok ga je voz vukao duž površine perona, dok su sekunde bile u pitanju da se muškarac prevrne ispod voza na šine.

Ipak, u pravom trenutku, železničar koji se nalazio u neposrednoj blizini je dojurio i munjevitom brzinom odvukao muškarca na sigurno, pre nego što se voz zaustavio.

Indija, Stanica
foto: Printscreen

Indijske železnice u državnom vlasništvu, objavile su ovaj video snimak uz opis: „Prisutni RPF član obezbeđenja je spasao putnika koji je doživeo nesreću dok je pokušavao da se ukrca na voz u pokretu u Purniji u Biharu. Molimo vas da ne pokušavate da se ukrcate/iskrcate na voz u pokretu."

Usledile su mnogobrojne pohvale za brzopoteznog spasioca u komentarima objavljenim kao odgovor, a jedan od njih je glasio: "Pozdrav ovom RPF članu obezbeđenja koji je spasio život. Neka te Bog blagoslovi."

Drugi korisnik je naveo da je bio u vozu u trenutku incidenta, te takođe uputio čestitke spasiocu.

Indija, Stanica
foto: Printscreen

"Bravo!! Uradili ste sjajan posao. Spasili ste čoveku život. Bio sam u ovom vozu."

"Zaslužuje unapređenje van reda“, naveo je jedan korisnik, dok je još jedan među mnogobrojnim komentarima glasio: „Često vidimo da se takvi incidenti dešavaju. Mora postojati neka vrsta trajnog rešenja koje se mora primeniti".

Mnogi su se složili da je ova scena toliko neverovatna da, u slučaju da nije snimljena sigurnosnom kamerom, malo ko bi verovao u njenu istinitost, s obzirom na to koliko malo je ovog muškarca delilo od sigurne smrti.

(Kurir.rs/N.M./Metro)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track