SVET BRUJI O NESTANKU BEOGRAĐANKE ANE, A MISTERIJA SUZANE VOLŠ I DALJE NEREŠENA: Isplivali detalji poslednjeg razgovora s bratom
Foto: Printscreen/Youtube/ABC 10 News

SVET BRUJI O NESTANKU BEOGRAĐANKE ANE, A MISTERIJA SUZANE VOLŠ I DALJE NEREŠENA: Isplivali detalji poslednjeg razgovora s bratom

Planeta -

I dok svet bruji o nestanku Beograđanke Ane Volš, misteriozni nestanak njene prezimenjakinje Suzane Volš, američke novinarke i pisca, ni 25 godina nakon incidenta ne prestaje da potresa svetsku javnost.

Naime, Suzana je nestala 16. jula 1996. godine, a ni dan danas o njoj nema ni traga ni glasa.

Neutešna porodica i dalje nije odustala od potrage, pa je tako njen polubrat Artur Merčant nedavno opisao svoj poslednji telefonski razgovor sa njom kao „veoma čudan“.

Suzana Volš
foto: Printscreen/Youtube/ABC 10 News

– Bila je van sebe. Delovala je rasejano – kratko je rekao Merčant i dodao da je ovaj razgovor bio potpuno paradoksalan, a zatim se prisetio i ostalih detalja.

- Spomenula je najpre put u Las Vegas, a zatim je pričala kako je pomagala agenicijama koje rade za Vladu, poput FBI, CIA, kao i Ministarstvu pravde.

Nakon gomile nepovezanih informacija, pomenula je da gleda seriju i da će ga nazvati kasnije. I tako je bilo. Kroz trideset minuta usledio je novi poziv, ali je iznenada prekinut uz tvrdnje da će ga nešto kasnije pozvati još jednom.

Nakon toga, 25 godina je prošlo kao tren. Nikada više nije dobio poziv od sestre, niti je uspeo da kontaktira sa njom.

Njegov otac, Flojd Merčant, angažovao je privatnog detektiva da pomogne u potrazi, a istražitelj je svoje nalaze predao policiji

Interesantna je činjenica da njen život nije bio skladan, s obzirom da postoje tvrdnje da je Suzana lečeni zavisnik od alkohola.

– Tata me je upozorio da Suzan polako gubi bitku sa svojom zavisnošću. Borila se sa alkoholizmom i bila je trezna 11 godina pre nego što je ponovo počela da pije i uzima povećanu dozu antidepresiva.

Takođe, činjenice koje umnogome otežavaju potragu za njom jesu da na dan nestanka niko nije video nesrećnu ženu da napušta kuću, a takođe postoje pretpostavke da je umešana ruska mafija nakon što je objavila članak o njima.

Iako u javnosti kruže razne teorije da je viđena i da je živa, porodica za sada nema zvanične informacije, ali se nada da bi situacija uskoro mogla da se promeni.

Kurir.rs/northjersey.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track