DRAMA ISPRED BOLNICE! Uplašeni vozač pogrebnih kola dovezao kovčeg sa telom žene: Doktore, pomozite, pokojnica se OGLAŠAVA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

hit

DRAMA ISPRED BOLNICE! Uplašeni vozač pogrebnih kola dovezao kovčeg sa telom žene: Doktore, pomozite, pokojnica se OGLAŠAVA (VIDEO)

Planeta -

Pogrebna povorka u Argentini završila je u bolnicu nakon što su vozači pogrebnih kola pomislili da čuju zvukove koji dopiru iz kovčega.

Sahrana neimenovane Argentinke (65), koja je umrla u Buenos Ajresu, nakratko je odložena pre nekoliko godina nakon što su članovi porodice, koji su je ispraćali na poslednji put, pomislili da su čuli lupanje i prigušene jauke koji su dopirali iz kovčega. Povorka je odmah preusmerena u obližnju bolnicu kako bi lekari proverili da li je žena još živa.

Video snimak prikazuje nekoliko doktora i porodicu preminule žene kako se okupljaju oko zadnjeg dela mrtvačkih kola da bi proverili unutrašnjost kovčega.

Nakon što su čuli lupanje i prigušene krike koji su dopirali iz kovčega, rođaci su se preusmerili u bolnicu da pregledaju telo, ali je tamošnji lekar potvrdio da je žena mrtva najmanje 24 sata.

Pogrebno preduzeće je objavilo saopštenje za medije u kojem se navodi da je vozač čuo "glasne zvukove" koji su dopirali iz kovčega.

Pretpostavlja se da su ljudi u pogrebnim kolima ili pogrešili u onome što su čuli ili da je telo ispuštalo zvukove izazvane nagomilavanjem gasova ili ukrućenjem mišića koji kontrolišu glasne žice.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track