UDATA POLICAJKA IMALA S*KS SA 6 KOLEGA U STANICI: Ovakva afera dosad nije viđena SNIMALI ORGIJANJE I ORGANIZOVALI TROJKE (FOTO)
Foto: LA VERGNE POLICE DEPARTMENT

skandal potresa ameriku

UDATA POLICAJKA IMALA S*KS SA 6 KOLEGA U STANICI: Ovakva afera dosad nije viđena SNIMALI ORGIJANJE I ORGANIZOVALI TROJKE (FOTO)

Planeta -

Malu policijsku stanicu u Tenesiju potresa seks skandal nakon što je otkriveno da se udata službenica Megan Hol navodno upustila u vezu sa šestoricom kolega!

Policajka je navodno, kako pišu američki mediji, razmenjivala sa kolegama fotografije eksplicitnog sadržaja, skidala gornji deo odeće na jednoj proslavi u hidromasažnoj kadi i imala oralni seks sa dvojicom od njih u policijskoj stanici u La Vernju u Tenesiju. Hol se navodno hvalila i veličinom muškosti jednog od tih policajaca.

Megan Hol
foto: Printscreen/Facebook

Seks afera je okončana tako što su nakon istrage Holova i četvorica policajaca otpušteni, a preostala dvojica suspendovani sa posla.

Hol je optužena za oralni seks sa kolegama u policijskoj stanici i policijskoj teretani, a prema navodima iz istrage seksualne odnose upražnjavali su i u hotelima i kućama drugih policajaca i na čamcu. Takođe je optužena da je imala oralni seks sa kolegama koji su u tom trenutku bili na dužnosti.

Zvaničnici su počeli da istražuju slučaj kad je gradonačelnik La Vernja Džejson Кol dobio dojavu da Holova istovremeno ima aferu sa nekoliko kolega policajaca i da je imala trojku sa jednim policajcem i njegovom suprugom.

Jedan od policajaca je tokom istrage rekao da je Holova jednom prilikom povukla okidač na praznom pištolju, koji je uperila u svoju slepoočnicu, kako bi mogla da čuje kako zvuči i naglasio da policajka pati od mentalne bolesti.

(Kurir.rs/NY post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track