BIZARNO! GEJ PAR USVOJIO DEČAKE, PA IH SILOVAO I PODVODIO: Terali ih na gnusne radnje, pa snimali UZNEMIRUJUĆI sadržaj (FOTO)
Foto: Walton County Sheriff's Office

BIZARNO! GEJ PAR USVOJIO DEČAKE, PA IH SILOVAO I PODVODIO: Terali ih na gnusne radnje, pa snimali UZNEMIRUJUĆI sadržaj (FOTO)

Planeta -

Bogati gej par iz Atlante optužen je za silovanje svojih usvojenih sinova koje su mesecima podvodili drugim muškarcima.

Zakari Zulok i njegov suprug Vilijam Dejl Zulok priznali su da su navodi tačni, uključujući silovanje i niz drugih radnji.

Hanter Klej Loles (27) i Luis Armando Vizkaro-Sančez (25) privedeni su pod optužbom da su u avgustu tražili od para da dečaci budu podvrgnuti prostituciji.

Nejasno je da li su ikada sreli dečake ili imali bilo kakve interakcije sa njima, ali Loles je rekao policiji da ga je Zakari Zulok više puta pozivao u kuću, nakon što ga je upoznao preko prijatelja.

Uhapšen je nakon što su istražitelji dečije pornografije ušli u trag većoj količini novca na Gmail adresi, poše DailyMail.

Loles je rekao policiji da ga je Zulok kontaktirao preko Snepchata, rekavši mu da planira da ima interakciju sa decom i upozorio ga da očekuje video snimke o tome.

Na njegovom kompjuteru navodno su pronađeni snimci kako siluje sina.

Policija je na Lolesovom telefonu i kompjuteru pronašla fotografije i video zapise Zakarija Zuloka kako siluje dečaka, prema dokumentima o hapšenju.

Loles sada živi sa svojom majkom i pušten uz kauciju od 25.000 dolara nakon hapšenja u avgustu, što je šokiralo sve. Sančez je i dalje u pritvoru po nizu optužbi.

Ostaje nejasno šta je navelo policiju do Zulokovih koji u pritvoru ostaju do daljeg.

Kurir.rs/DailyMail/nypost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track