PIJANI ČUVAR UDARIO KAMILU, TO MU JE BILO POSLEDNJE: Životinja se razbesnela, i nanela mu smrtonosne povrede (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

užas u rusiji

PIJANI ČUVAR UDARIO KAMILU, TO MU JE BILO POSLEDNJE: Životinja se razbesnela, i nanela mu smrtonosne povrede (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

U Tjukalinskom okrugu Omske oblasti u Rusiji, kamila je nanela smrtonosne povrede čuvaru lovačke baze, saopštila je pres služba regionalnog tužilaštva, prenosi RIA Novosti.

Kako navodi agencija, incident se dogodio 21. januara u bazi u blizini sela Priozerka. Kako se vidi sa snimka sa lica mesta, kamila je 51-godišnjeg muškarca oborila na zemlju i zgnječila.

„Od posledica zadobijenih povreda, muškarac je preminuo u medicinskoj ustanovi“, saopštilo je tužilaštvo.

Prema rečima Marata Gainulina, glavnog specijaliste za farme kamila u mestu Aksaraiski (regija Astrahan), sam pokojnik je kriv za ono što se dogodilo.

Veštak je primetio da je čovek udario kamilu, osim toga, verovatno je bio pijan.

"Kamile baš i ne vole pijanice. Prirodna reakcija na agresiju je samoodbrana. Kamila ga je ujela i zgnječila celim telom. Mogla je i da ga gazi, što nije uradila", rekao je Gajnulin.

Alfija Isteleeva, direktorka Aksarajskog, takođe veruje da je čuvar najverovatnije isprovocirao životinju.

Prema njenim rečima, kamile su prilično bezopasne i obično ne napadaju, ali je zimi, tokom sezone parenja, bolje je ne ljutiti mužjake.

(Kurir.rs/RIA Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track