UHAPŠENA MIRNESA MIKI: Evo gde je pala konobarica osumnjičena da je ukrala MILION EVRA
Foto: Printscreen Instagram

tvrdi da je htela da se preda

UHAPŠENA MIRNESA MIKI: Evo gde je pala konobarica osumnjičena da je ukrala MILION EVRA

Planeta -

Mirnesa S. (42), koju nemačka policija sumnjiči za krađu milion evra, uhapšena je na aerodromu u Štutgartu, prenosi Bild.

Policija je Mirnesu S. uhapsila u ponedeljak uveče, a kako pišu nemački mediji, nekadašnja konobarica je preko svog advokata poručila policiji da će se predati. Uhapšena je na aerodromu u Štutgartu oko 19.45 časova.

Podsetimo, Mirnesa, koja je iz nemačke firme ukrala milion evra, nakon čega je nestala, u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki. Ona je pre ove firme radila kao konobarica, a rodom je iz mesta Busovača u Bosni i Hercegovini.

Nemački Bild je otkrio ranijue da je Mirnesa živela na trećem spratu u stambenoj zgradi u Kanstatu. Odatle je bila udaljena samo 250 metara od glavnog ulaza u prostorije Kriminalističke policije.

Mirnesa S.
foto: Printscreen/Youtube/AvazTV, Printscreen/Instagram

Mirnesa je u oktobru, radeći za kompaniju koja je između ostalog obavljala i poslove transporta novca u Štutgartu, ukrala milion evra. Stavila je novac u crnu torbu i nestala, navodi Bild.

Roditelji su se Mirnese odrekli, a devojački se prezivala Bešlić, preneo je portal Crna-Hronika.

Inače, firma za transport novca u Štutgartu, koju je Mirnesa S. poreklom iz Bosne i Hercegovine u oktobru ojadila za milion evra, bila je i ranije na meti pljačkaša.

Mirnesa S, Mirnesa S.
foto: Instagram

Naime, kako je saopštila nemačka policija, kolega (27) fatalne Mirnese S. je u noći na Badnji dan opljačkao firmu, uzevši 135.000 evra, a zaposleni su tek nakon četiri dana uvideli da deo novca fali, prenosi Bild.

1 / 17 Foto: Instagram

"Istraga nas je dovela do 27-godišnjeg mladića. Prilikom pretresa stana ni on ni novac nisu nađeni", saopštila je portparolka policije.

U međuvremenu se dogodio obrt u slučaju ove pljačke, pa se muškarac sam predao policiji, a sudija ga je pustio na uslovnu slobodu. Kada je reč o novcu, niko ne zna gde je završio, prenosi Bild.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track