VI NACISTIČKI OLOŠI: Ruski propagandista POBESNEO na televiziji zbog slanja tenkova u Ukrajinu, pozvao da se Nemačka BOMBARDUJE
Foto: Printscreen Twitter

brutalno

VI NACISTIČKI OLOŠI: Ruski propagandista POBESNEO na televiziji zbog slanja tenkova u Ukrajinu, pozvao da se Nemačka BOMBARDUJE

Planeta -

Nakon što je nemački kancelar Olaf Šolc pristao da isporuči Leopard 2 Ukrajini, ruski državni mediji su potpuno pomahnitali, a po svemu se isticao ozloglašeni proruski propagandista i ratni huškač Vladimir Solovjev.

U emisiji na ruskoj državnoj televiziji, Solovjev, poznat kao Putinov glas, pozvao je vlasti u Moskvi da na isporuku tenkova odgovore bombardovanjem Nemačke. Novinar Bi-Bi-Sija Frensis Skar objavio je deo Solovjevljevog govora na Tviteru.

„Vreme je da pošaljemo jasnu poruku Nemcima da su zbog tenkova u Ukrajini njihova teritorija i vojne baze postale naša meta. Šolc i Berbok će ući u istoriju kao idioti koji su napravili uništenu zonu od svoje zemlje. Jer Osam godina ste podržavali naciste u Donbasu, osam godina ste lagali kroz usta svoje majke Merkel“, rekao je Solovjev.

Solovjov je dodao da nemački narod mora da zna „kakve su nove nacističke vođe stvorili i doveli na vlast“.

„Vi evropski fariseji, nacistički ološe!“, rekao je Solovjov na kraju.

(Kurir.rs/Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja