MANIJAK SE PRETVARAO DA JE TAKSISTA, PA OTEO I SILOVAO ŽENU: Sigurnosna kamera snimila UZNEMIRUJUĆU scenu (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

horor u engleskoj

MANIJAK SE PRETVARAO DA JE TAKSISTA, PA OTEO I SILOVAO ŽENU: Sigurnosna kamera snimila UZNEMIRUJUĆU scenu (VIDEO)

Planeta -

Muškarac po imenu Jusib Voldijab, koji se predstavljao kao taksista, da bi potom kidnapovao i silovao ženu u svojoj kući u Plimutu u Engleskoj, osuđen je na 18 godina zatvora.

Sigurnosne kamere zabeležile su zastrašujući momenat kada je silovatelj koji se predstavljao kao taksista kidnapovao, a potom i silovao usamljenu ženu.

Naime, Jusib Voldijab (27) ubedio je 28-godišnju ženu da je taksista pre nego što ju je namamio u svoj automobil, a potom i silovao u aprilu 2022, saopštio je sud u Plimutu.

manijak, taksista
foto: Printscreen Youtube

Voldijab je osuđen po dve optužbe za silovanje i jednu za otmicu.

Za jedno silovanje osuđen je na 13 godina zatvora, za drugo 12 godina, a za otmicu pet godina.

Sve presude će teći istovremeno.

Sudija je rekao da je Voldijab "opasan" i da mu je pored 13 godina produžena kazna zatvora od pet godina.

Poslala uznemirujuću poruku prijateljima

Sudija Piter Džonson rekao je da će Ministarstvo unutrašnjih poslova odlučiti da li će biti deportovan, prenosi BBC.

Sudu je rečeno da je žena krenula ka svojoj kući nakon noćnog provoda u gradu sa prijateljima i poslala je uznemirujuću poruku svojim prijateljima nakon napada.

Sudu u Plimutu rečeno je da se na putu do njegove kuće onesvestila, a kad su stigli tamo on ju je položio na krevet i tada ju je silovao, prenosi UKNews.

Nakon što je on napustio sobu, nesrećna žena uspela je da pobegne iz njegove kuće i vrati se u svoju, pa je odatle odmah pozvala policiju koja je narednog dana uhapsila Voldiba.

U izjavi sudu, žrtva je rekla da nikada do tada nije imala seksualni kontakt sa bilo kojim muškarcem i da je kao gej žena izgubila osećaj identiteta.

Rekla je: "Bila sam verna sebi i to mi je oduzeto. Više nemam samopoštovanje."

manijak, taksista
foto: Printscreen Youtube

Presuđujući Voldijabu, sudija je rekao: „Siguran sam da ste lutali blizu pustim ulicama Plimuta tražeći pijane žene koje ćete odvesti u svoju kuću radi seksa.

On je otkrio da postoje policijski obaveštajni podaci o prethodnim incidentima koji su uključivali Voldijaba u gradu od 2016. nadalje, a koji nisu rezultirali da bude osuđen.

Sudija je rekao da je bilo mnogo prilika kada je Voldijab pratio usamljene žene.

Voldijab, koji je negirao optužbe, tvrdio je da je seks bio sporazuman.

"Ovo je bio zaista užasan i uznemirujući zločin. Voldib je mogao da vidi da je žrtva ranjiva jer je bila pijana. On je to u potpunosti iskoristio u svoju korist kada joj je te noći prišao. Verujemo da je lutao ulicama tražeći žrtvu pre nego što ju je uočio. Ne sumnjam da će ono što se dogodilo te noći ostati sa žrtvom zauvek. Nadam se da će joj ova presuda doneti osećaj da može da nastavi dalje", rekao je nakon jučerašnje presude detektiv-narednik Kris Kinski iz tima za istragu seksualnih prestupa.

(Kurir.rs/BBC)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track