LOS RAZBIO GLAVU ŽENU: Zabeležen uznemirujući snimak, udara je kopitom iz trka, a onda pokušava i da joj zada ZAVRŠNI UDARAC
Foto: Twitter printscreen

užas

LOS RAZBIO GLAVU ŽENU: Zabeležen uznemirujući snimak, udara je kopitom iz trka, a onda pokušava i da joj zada ZAVRŠNI UDARAC

Planeta -

Žena u Enkoridžu na Aljasci oporavlja se od povreda nakon što ju je los udario u glavu dok je šetala psa prošle nedelje.

Trejsi Hansen i njen pas Ganer hodali su uobičajenom rutom kojom idu najmanje tri puta dnevno kad je iznenada oborena na zemlju prošlog četvrtka.

- Mislila sam da neko nije obratio pažnju i da me je udario biciklom ili tako nečim. Stavila sam ruke na glavu i povikala sam da krvarim - rekla je Hansen za NBC.

Tek kada je podigla pogled shvatila je da ju je udario veliki los pored koga je sa psom prošla ranije.

U njenu priču bi teško bilo poverovati da Kejt Timons nije zabeležila ovaj trenutak. Timons je slučajno prolazila automobilom u blizini kada je videla losa kako trči prema ženi.

- Pazi! Pazi! - čuje se kako Timons viče dok los juri ka Hansenovoj pre nego što je kopitom udara u glavu i obara je na zemlju.

Los nakon toga usporava i nastavlja da hoda trotoarom.

- Moj muž je uspeo da je prevuče preko snežnog nasipa tako da smo mogli da je ubacimo u kamion sa psom i nekako je sklonimo s puta. Napad je definitivno izgledao neizazvan sa naše tačke gledišta i desio se tako brzo - rekla je Timons.

Hansen je istakla da mora da drži obloge na glavi i da još ima glavobolje i modrice.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track