NABIO SEBI ČAŠU U ANUS! Tri dana pokušavao sam da je izvadi, šokirani hirurzi morali da mu SEKU STOMAK I CREVA ne bi li ga spasili
Foto: AP/Ilustracija

perverzni nepalac

NABIO SEBI ČAŠU U ANUS! Tri dana pokušavao sam da je izvadi, šokirani hirurzi morali da mu SEKU STOMAK I CREVA ne bi li ga spasili

Planeta -

Muškarac (47) iz Nepala mrtav pijan gurnuo je sebi u zadnjicu 12 centimetara dugu čašu za vodu dok se samozadovoljavao. Hirurzi morali da mu seku stomak i creva da bi je izvadili

Neimenovani Nepalac (47) iz Katmandua hitno je operisan u tamošnjoj bolnici nakon što je mrtav pijan gurnuo sebi u zadnjicu 12 centimetara dugačku čašu za vodu dok se samozadovoljavao.

Perverzni muškarac, koji je oženjen, tri dana je pokušavao sam sebi da izvadi stakleni predmet iz anusa, ali se na kraju ipak obratio lekarima za pomoć, te mu je neobično "seksualno pomagalo" odstranjeno hirurškim putem.

Kako je objavljeno u "Žurnalu nepalske medicinske asocijacije", nesrećni čovek je po prijemu u bolnicu isprva poricao da je čašu namerno ugurao u svoju zadnjicu, pravdajući se da je reč o "nesrećnom spletu okolnosti", piše "Dejli mejl".

čaša, anus, Nepal
foto: Journal of Nepal Medical Center

Međutim, kasnije je ipak ispričao doktorima da je u teškom pijanstvu koristio čašu kako bi se seksualno zadovoljio i da se ona tom prilikom zaglavila. Kako bi sprečio bruku, tri dana je "na razne načine" pokušavao da izvadi strani predmet iz rektuma, a kad su bolovi postali nepodnošljivi, bio je prinuđen da se javi lekarima.

Lekari u Britaniji godišnje izvade 400 predmeta iz zadnjica

Mediji u Velikoj Britaniji navode da hirurzi u toj državi za godinu dana u proseku odstrane više od 400 stranih predmeta iz rektuma muških pacijenata, što tamošnje poreske obveznike košta 340.000 funti, odnosno oko 390.000 evra. Uglavnom se radi o muškarcima koji, kako lekari tvrde, zarad seksualnog zadovoljstva najčešće guraju raznorazne predmete u zadnjicu dok su u alkoholisanom stanju.

"Pacijent se žalio na bolove u stomaku i nemogućnost obavljanja velike nužde. Stomak mu nije bio natečen, nije krvario, niti je imao vidljive povrede. Međutim, rendgenski snimak pokazao je da u anusu ima 12 centimetara dugačku staklenu čašu. Hirurzi su prvo pokušali da ručno izvade predmet, ali je on bio čvrsto i duboko zaglavljen u rektumu. Medicinsko osoblje nije smelo da ga izvuče na silu jer je postojao veliki rizik da će se čaša polomiti i da će staklo povrediti debelo crevo pacijenta", piše u članku objavljenom u "Žurnalu nepalske medicinske asocijacije", u kom se ne navodi kad se ovaj bizaran slučaj dogodio.

čaša, anus, Nepal
foto: Journal of Nepal Medical Center

Kako nije bilo druge opcije, odlučeno je da pacijent bude operisan i da mu čaša hirurškim putem bude izvađena kroz stomak.

"Mada je zahvat bio izuzetno težak i komplikovan, pacijent je nakon pet dana mogao ponovo sam da obavlja veliku nuždu, pa je sedmog pušten na kućni oporavak", naveli su nepalski lekari.

Analna igra može biti smrtonosna

Ljudi najčešće guraju predmete u rektum radi seksualnog zadovoljstva. Ovo je delimično povezano sa brojem nerava u anusu što ga čini veoma osetljivim, a za muškarce može da simulira prostatu, erogeni deo muškog reproduktivnog sistema.

Umetanje predmeta u rektum, takođe poznato kao analna igra, nosi brojne rizike. Pored toga što se zaglavljuju predmeti, oni takođe mogu potencijalno da perforiraju crevo što može biti smrtonosno jer se materijal iz digestivnog trakta može izliti u druge delove tela, izazivajući infekciju. NHS savetuje da svako ko istražuje analnu igru to radi bezbedno i da koristi predmet sa proširenom bazom kako bi sprečio da se izgubi unutra.

Oni su istakli da se muškarac "ponašao normalno i da nije imao prethodnu istoriju psihijatrijskih bolesti".

Govoreći o pitanju rektalnih umetanja uopšte, lekari su primetili da su većina slučajeva u kojima se muškarci zaglave u rektumima muškarci između 30 i 40 godina. Dodali su da je ranije prijavljeno da su predmeti kao što su boce sode i piva, flaše za dezodorans, drveni ili gumeni predmeti, kosti i baterije pronađeni u leđima pacijenata.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track