Najnovije vesti

TRAMP SE OGLASIO POSLE PODIZANJA OPTUŽNICE PROTIV NJEGA: "Demokrate su lagale, varale i krale, ovo će se OBITI BAJDENU O GLAVU"
Foto: kjurir tv

OBRAĆANJE BIVŠEG PREDSEDNIKA AMERIKE

TRAMP SE OGLASIO POSLE PODIZANJA OPTUŽNICE PROTIV NJEGA: "Demokrate su lagale, varale i krale, ovo će se OBITI BAJDENU O GLAVU"

Planeta
00:58h

Bivši američki predsednik Donald Tramp oglasio se večeras nakon što je Velika porota na Menhetnu glasala za podizanje optužnice protiv njega zbog navodne isplate novca zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels.

"Ovo je politički progon i mešanje u izbore na najvišem nivou u istoriji. Od vremena kada sam se spustio niz zlatne pokretne stepenice u Tramp kuli, pa čak i pre nego što sam položio zakletvu kao vaš predsednik Sjedinjenih Država, radikalne leve demokrate - neprijatelj vrednih muškaraca i žena ove zemlje - bili su uključeni u lov na veštice kako bi uništili pokret Učinimo Ameriku ponovo velikom", rekao je Tramp u svom reagovanju.

„Demokrate su lagale, varale i krale u svojoj opsesiji pokušavajući da ‘dobiju Trampa’, ali sada su uradili nezamislivo – optužili potpuno nevinu osobu za čin očiglednog mešanja u izbore“, rekao je Tramp i nastavio:

„Nikada pre u istoriji naše nacije to nije učinjeno. Demokrate su varale bezbroj puta tokom decenija, uključujući špijuniranje moje kampanje, ali iskoristi pravosudni sistem da kazni političkog protivnika, koji je slučajno predsednik Sjedinjenih Država i vodeći republikanski kandidat za predsednika, nikada se pre nije dogodilo“.

Bivši predsednik SAD je optužio Džordža Soroša da je lično odabrao i finansirao tužioca i naveo da je to sramota.

„Umesto da zaustavi talas kriminala bez presedana koji je zahvatio Njujork, on radi prljavi posao Bajdena, ignorirajući ubistva, provale i napade koje bi trebao budite fokus“, naveo je Tramp.

Tramp dodaje da veruje da će se ovaj „lov na veštice obiti Bajdenu o glavu“.

„Svi to mogu videti. Dakle, naš pokret, i naša stranka – ujedinjena i jaka – će prvo pobediti tužioca, a onda ćemo pobediti Bajdena, i zbacićemo sve ove pokvarene demokrate s položaja, tako da ćemo ponovo učiniti Ameriku velikom“, zaključio je Tramp.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja