ENDRJU TEJT PUŠTEN IZ ZATVORA U BUKUREŠTU: Sudija promenio mišljenje nakon 48 sati, evo šta sad čeka kontroverznog influensera
Foto: Printscreen Instagram

nova odluka

ENDRJU TEJT PUŠTEN IZ ZATVORA U BUKUREŠTU: Sudija promenio mišljenje nakon 48 sati, evo šta sad čeka kontroverznog influensera

Planeta -

Endrju Tejt i njegov brat Tristan pušteni su danas u kućni pritvor iz zatvora u Bukureštu gde se protiv njih vodi istraga o trgovini ljudima i silovanju.

Iz zatvora su puštene i njihove dve navodne saučesnice.

Kontroverzni influenser i bivši kik-bokser Tejt (36) je uhapšen 29. decembra u Bukureštu zajedno sa Tristanom i dve Rumunke pod sumnjom za nekoliko krivičnih dela i formiranje organizovane kriminalne grupe za iskorišćavanje žrtava.

Nedavno se svo četvoro pojavilo na saslušanju za puštanje uz kauciju za koje se Tejt nadao da će rezultirati njegovim puštanjem iz zatvora i stavljanjem u kućni pritvor nakon skoro tri meseca iza rešetaka. Sudija je u sredu međutim odbio zahtev za kauciju i svo četvoro je uložilo žalbu na odluku.

- Sada su braća i dvoje njihovih saradnika pušteno iz zatvora i biće stavljeno u kućni pritvor - rekao je Tejtov portparol za MailOnline.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track