MAJKA JE ZBOG SINA KUHINJSKIM NOŽEM UBILA KOMŠIJU PRE 6 GODINA: Kada je izašla iz zatvora u kraju doživela NOVI ŠOK
Foto: Privatna Arhiva

osuđena na tri i po godine zatvora

MAJKA JE ZBOG SINA KUHINJSKIM NOŽEM UBILA KOMŠIJU PRE 6 GODINA: Kada je izašla iz zatvora u kraju doživela NOVI ŠOK

Planeta -

Sara Sends iz Velike Britanije sredinom 2015. godine ubila je svog 77-godišnjeg komšiju Majkla Plisteda.

Ona je osuđena na tri i po godine zatvora, ali su sve druge komšije stale u njenu odbanu i priredile joj nezaboravan doček kada je puštena na uslovno izdržavanje kazne.

Razlog za to krije se u motivima ovog ubustva. Sara je 2015. godine čula da njen komšija uznemirava decu na ulici, pre svega dečake. Ubrzo su stigli i dokazi, kada joj je prijateljica ispričala da je Plisted pokušao da obljubi njenog sina u lokalnoj prodavnici.

Situacija je dodatno eskalirala kada je Sarin sin rekao majci da je "čika Majkl" pokušao da ga dodiruje i poljubi.

Kada joj je sin sredinom 2015. godine ponovo rekao da ga je Majkl jurio oko zgrade i dobacivao mu da će kad-tad biti njegov, Sara je odlučila da reaguje.

Uzela je kuhinjski nož, otišla na njegova vrata i izbola ga nasmrt. Osuđena je na tri i po godine zatvora, ali su brojne majke iz komšiluka prijavile Plisteda i zahvaljujući tome je puštena na uslovno izdržavanje kazne.

"Majke iz kraja priredile su mi nezaboravni doček. Smatrajući da sam heroj čitavog kraja i zaštitnik dece, kao i da sam se žrtvovala u ime svih njih, a za dobrobit dece, poručile su mi da će mi biti doživotno zahvalne. Bila sam ganuta. Ništa lepše nisam doživela", rekla je Sara za San.

(Kurir.rs/San)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track