NAPAO STANARA TESTEROM, JER NIJE PLATIO KIRIJU: "Gde god da odeš, pratiću te", poručio je gazda nakon što je odsekao vrata i upao
Foto: Printscreen/Twitter

ŠOK

NAPAO STANARA TESTEROM, JER NIJE PLATIO KIRIJU: "Gde god da odeš, pratiću te", poručio je gazda nakon što je odsekao vrata i upao

Planeta -

Prestravljeni hirurg dr Muhamed Rahel, rodom Pakistanac, snimio je trenutak "ludila" svog stanodavca koji je u ponedeljak, u vreme ručka, nasrnuo na njega testerom, a sve zbog, navodno, neplaćene kirije.

Naime, hirurg je snimao iz svog stana u Golveju, u Irskoj, kada je njegov stanodavac počeo da seče vrata električnim alatom.

Otključavajući stan ne bi lii video kakvo se ludilo dešava napolju, na snimku se čuje gde Muhamed govori čoveku „pozvaću policiju“.

Otac dvoje dece je tada bio primoran da se skloni kada je njegov stanodavac bacio testeru na njega i ušao u hodnik. Moleći ga da prestane, Muhamed je povikao: "Ne možete to učiniti, molim vas", piše San.

Muhamed je rekao da ga žena nije povukla u tom trenutku, "svašta bi se moglo dogoditi".

"Celu noć sam bio budan sa svojom ženom i našim ćerkama (od 1 i 3 godine). Budan od brige da će se vratiti sa drugim oružjem".

Zastrašujući incident, u kojem se može čuti kako stanodavac preti „gde god da odeš u ovom životu, pratiću te”, navodno je zbog neplaćene kirije.

Muhamed se pravdao da su mu se uplate vraćale kada je pokušao da ih prebaci onlajn na račun gazde i da je novac držao po strani, ako bi ga stanodavac kontaktirao.

„Pokušavao sam svakog meseca da uplatim i ostavljao novac na stranu da bih ga imao kada stupimo u kontakt. Nisam se čuo s njim mesecima. Onda me je 28. marta žena pozvala od kuće i rekla da moram odmah da dođem, jer neko buši napolju".

obijanje stana
foto: Printscreen/Twitter

Muhamed je rekao da je morao da požuri iz operacione sale da bi otišao kući gde je zatekao da se brave menjaju. Skoro mesec dana kasnije, gazda je preuzeo stvari u svoje ruke.

Muhamed je rekao da je odgovor koji je dobio od policajaca bio "poražavajući" i ostavio ga u strahu za bezbednost svoje porodice.

„Osećao sam se kao da mojoj porodici i meni nije ponuđena nikakva zaštita i bili smo duboko zabrinuti da će se vratiti"

Inače, istraga o ovom slučaju je u toku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track