MAJKO MILA! PUTNICI SNIMILI TRENUTAK KAD EKSPLODIRA MOTOR AVIONA: Letelica odmah počela da se trese! DRAMA NA NEBU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ New York Post

sačuvaj bože

MAJKO MILA! PUTNICI SNIMILI TRENUTAK KAD EKSPLODIRA MOTOR AVIONA: Letelica odmah počela da se trese! DRAMA NA NEBU (VIDEO)

Planeta -

Užasnuti putnici snimili su dramatičan trenutak kad mlazni motor na njihovom avionu eksplodira tokom leta!

Putnici su leteli ka Meksiku u dvomotornom Erbasu A320 kad je iznenada nastala drama. Desni motor aviona je eksplodirao šaljući plamen unatrag prema repu. Avion je u tom trenutku protresla eksplozija i vidi se kako se trese u vazduhu pre nego što se snimak završi.

Piloti su prinudno sleteli na aerodrom Puerto Valjarta gde su putnici sačekali zamenski let.

Oglasila se i avio-kompanija Viva aerobus i saopštila da su dramu rešili njihovi piloti.

- Prema protokolima koji su uspostavljeni za ovu vrstu situacije i kao mera predostrožnosti, uz bezbednost svih putnika kao prioritet, posada je nastavila sa vraćanjem aviona na međunarodni aerodrom Puerto Valjarta i uspešno sletela u 4.29 sati popodne bez ikakvih nezgoda. Posle sletanja putnici su blagovremeno iskrcani i letelica je odvedena na pregled i održavanje. Žalimo zbog neprijatnosti koje je ova okolnost možda izazvala i ponovo potvrđujemo našu posvećenost bezbednosti na svakom od letova što je prioritet kompanije broj jedan - navodi se u saopštenju

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track