OTAC MONSTRUM BACIO SINA (2) ALIGATORIMA: Suprugu je izbo 100 puta, a mališana najpre udavio, pa njegovo telo odneo do jezera
Foto: Printscreen/Pinellas County Sheriff's Office, Printscreen/Facebook, Shutterstock, Ilustracija

Jeziv zločin na florIdi

OTAC MONSTRUM BACIO SINA (2) ALIGATORIMA: Suprugu je izbo 100 puta, a mališana najpre udavio, pa njegovo telo odneo do jezera

Planeta -

Mališan sa Floride, Tejlen Mozli (2) koji je prošlog meseca pronađen u čeljusti aligatora, udavio je njegov otac, pa bacio u jezero puno aligatora, potvrdila je policija.

Nestanak Tejlena Mozlia prijavljen je 30 marta, nakon što je njegova majka, Pašun Džefri (20) pronađena mrtva u njihovom stanu sa 100 uboda nožem.

Policijska uprava na Floridi, odmah je počela potragu za dečakom i završila je samo dan kasnije pronašavši dvogodišnjaka u raljama reptila. Tejlenovo telo pronađeno je 31. marta.

Inače, jezero Mađore je skoro 18 kilometara udaljeno od stana njegove majke, saopštila je policija. Potraga za dečakom uključivala je pse, dron i federalne i državne agencije.

Tejlen Mozli
foto: Printscreen/Twitter/@StPetePD

Policija je pucala na aligatora, koji je potom ispustio dečakovo telo, ali obdukcija je potvrdila da je dečak umro nakon što se utopio u jezeru blizu Pašunovog stana, piše Dejli star.

Šef policije Entoni Holovej je tada prokomentarisao jezivo otkriće:

1 / 4 Foto: Printskrin/Facebook

"Nestalo dete pronađeno je u aligatoru, dok je mama izbodena na smrt. Otac je optužen za ubistva. Žao nam je što je tako moralo da se završi", rekao je šef policije.

Istražitelji su potrvrdilii i da je Pašun izbodena na zabavi koja je održana za Mozlija.

Tejlen Mozli, Pašun Džefri
foto: Printskrin/Facebook

Portparol policije potvrdio je juče da je Mozli svog sina bacio u jezero u kom je kasnije dete pronađeno u ustima aligatora.

"Istraga je u toku i nastavljamo da procenjujemo sve informacije koje smo dobili", navodi se u saopštenju kancelarije tužioca.

Tomas Mozli
foto: Printscreen/Pinellas County Sheriff's Office

Tajlenov otac Tomas Mozli (21) je optužen po dve tačke - za ubistvo prvog stepena zbog smrti njegovog sina i detetove majke Pašun.

Ovaj 21-godišnjak je trenutno u pritvoru bez mogućnosti za kauciju i trebalo bi da se pojavi na saslušanju povodom optužbi, 5. maja, izvestio je Njujork post.

Tejlen Mozli, Pašun Džefri
foto: Printskrin/Facebook

Dokazi predstavljeni na sudu pokazali su da je Mozli imao veze sa mestom ubistva preko krvavog otiska prsta pronađenog na boci za čišćenje, kao i okrvavljenog otiska na cipelama pronađenim u stanu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja