MLADA POGINULA KAD JE IZAŠLA SA SVADBENOG VESELJA: Venčanje na plaži iz snova pretvorilo se u NEZAPAMĆENU TRAGEDIJU (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

tuga

MLADA POGINULA KAD JE IZAŠLA SA SVADBENOG VESELJA: Venčanje na plaži iz snova pretvorilo se u NEZAPAMĆENU TRAGEDIJU (FOTO)

Planeta -

Samanta Miler (34) poginula je dok je odlazila sa svog svadbenog veselja kad je pijani vozač naleteo na kolica za golf novopečenog para na putu do plaže u Južnoj Karolini.

Milerova, koja je iz Šarlota, umrla je u olupini, saopštila je kancelarija mrtvozornika okruga Čarlston. Kolica su odbačena 90 metara i nekoliko puta su se prevrnula.

Direktor odeljenja za javnu bezbednost Foli Biča, Endrju Gilrit, potvrdio je da je mlada poginula nakon venčanja i dodao da su povređene još tri osobe koje su se vozile kolicima za golf, uključujući i mladoženju Arika Hačinsona, koji se nalazi u bolnici u kritičnom stanju.

Mladoženjina majka, Aneta Hačinson, napravila je GoFundMe stranicu da plati sahranu snaje i medicinske račune sina. Na stranici je objavila i fotografiju sa svadbenog veselja na kojoj se vide Samanta i Arik ispod prskalica neposredno pre sudara. Objavljena je i fotografija Arika iz bolnice gde se oporavlja od povrede mozga i brojnih preloma

Samanta Miler
foto: Gofundme.com

Aneta Hačinson je napisala na stranici da joj je osoblje bolnice uručilo torbicu sa burmom njenog sina u plastičnoj kesi.

- Dali su mi njegovu burmu pet sati nakon što mu ju je Sem stavila na prst i nakon što su jedno drugom pročitali bračne zavete. Arik je izgubio ljubav svog života - napisala je Aneta.

Istraga je pokazala da je Džejmi Li Komorski (25), koja je osumnjičena da je izazvala saobraćajnu nesreću u pijanom stanju, vozila iznajmljeni automobil 105 km/h i da je samo nakratko pritisnula kočnice pre nego što je udarila u kolica za golf oko 22 sata u petak na plaži Foli.

Gilret je rekao da su kolica za golf imala svetla i da su dozvoljena za vožnju noću. Ograničenje brzine na ostrvu u blizini Čarlstona je inače 40 km/h.

Komoroski je optužena za bezobzirno ubistvo i po tri tačke zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Preti joj do 25 godina zatvora po svakoj tački.

(Kurir.rs/Guardian)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja