BEBU ISEKLI I SAMLELI U MAŠINI ZA MESO! Spakovali je u 13 kesa, a da bi sakrili dokaze, prijavili otmicu, evo ZAŠTO SU JE UBILI
Foto: Printscreen/Društvene mreže, Shutterstock, Ilustracija

jeziv zločin u Rusiji

BEBU ISEKLI I SAMLELI U MAŠINI ZA MESO! Spakovali je u 13 kesa, a da bi sakrili dokaze, prijavili otmicu, evo ZAŠTO SU JE UBILI

Planeta -

Ruski par uhapšen je jer je svoju osmomesečnu ćerku isekao na komade i samleo delove njenog tela pomoću mašine za mlevenje mesa.

Dete je umrlo kada ju je otac Jakov Majboroda (33) udario dok je pokušavao da udari majku Anastasiju, navodi se u izveštaju pozivajući se na izvore iz ruske policije.

Nakon što su shvatili da je beba umrla, par je odlučio da raskomada telo i pozove policiju tvrdeći da im je ćerka kidnapovana. Međutim, kada je policija stigla u njihov dom u gradu Rostov na Donu na jugu Rusije, uhapsila je par zbog sumnje za ubistvo.

Policajci su pretresli stan i pronašli mašinu za mlevenje mesa i noževe sa tragovima krvi, kao i 13 kesa sa posmrtnim ostacima devojčice, javio je Dejli mejl pozivajući se na rusku novinsku agenciju Baza media.

Jakov Majboroda, Anastasija Majboroda
foto: Printscreen/Društvene mreže

Prema izveštaju ruskih medija, komšije su rekle da su često čule vriske iz stana para nakon što su se uselili pre šest meseci i da su ih socijalne službe posetile više puta.

Otac Jakov je na dan zločina „bio nasilniji nego inače“, a buka i vriskovi su „naglo prestali“, navodno su rekle komšije.

„Na dan ubistva bio je nasilniji nego inače, a onda je naglo prestala buka i dečji plač“, preneli su mediji.

„Komšije su osetile da nešto nije u redu, ali nisu mogle da zamisle da su u to vreme iza zida roditelji pokušavali da se otarase tela svoje ubijene ćerke.“

U izveštaju se navodi:

„Skoro svakog dana drugi stanovnici slušaju zlostavljanje supružnika i plač malog deteta. Tokom ovih meseci nekoliko puta su ih posetili inspektori za maloletnike".

Protiv muža, menadžera u preduzeću za proizvodnju meda, i njegove supruge dečjeg lekara pripravnika, pokrenuti su krivični postupci. Paru je sudija odredio pritvor do 28. juna do dalje istrage.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track