OTETU DEVOJKU (33) DRŽAO U KAVEZU PA ISEKAO NA KOMADE: Užasan zločin potresa Ameriku! POLICIJA ZANEMELA KAD JE OTVORILA FRIŽIDER
Foto: Printscreen YouTube/KOLR10 & Fox49, Facebook/Laclede County Sheriffs Office

presuda

OTETU DEVOJKU (33) DRŽAO U KAVEZU PA ISEKAO NA KOMADE: Užasan zločin potresa Ameriku! POLICIJA ZANEMELA KAD JE OTVORILA FRIŽIDER

Planeta -

Muškarac iz Misurija osuđen je na doživotnu kaznu zatvora jer je ubio devojku koju je držao u kavezu, a potom raskomadao njeno telo.

Džejms Felps (60) osuđen je za ubistvo prvog stepena odnosno otmicu i napuštanje Kesi Rejnvoter (33) u trenutku dok je umirala. Okružni sudija Džil Porter osudila je Felspa na doživotnu robiju bez mogućnosti uslovnog puštanja na slobodu zbog užasne prirode zločina.

Optužen je zajedno sa saučesnikom Timotijem Nortonom u septembru 2021. godine nakon što je DNK analiza potvrdila identitet žene čije telo je pronađeno u komadima u njegovoj kući u blizini Libana.

Istraga je usledila nakon što su u Felpsovom telefonu pronađene fotografije na kojima se vidi raskomadano telo žrtve. Prvobitno su Felps i Norton uhapšeni pod optužbom za otmicu nakon što je FBI dobio dojavu da se fotografije delimično gole i u kavezu pronađene Rejnvoter nalaze na Felpsovom telefonu.

- Na fotografijima se vidi delimično odevena Kesidi u kavezu. Na ostalim fotografijama vidi se njeno telo vezano za dizalicu koja se obično koristi za obradu jelena i njeno rasparčavanje. Dobili smo nalog za pretres nakon čega smo pronašli veliki broj dokaza - saopštila je kancelarija šerifa.

Policija je pronašla mobilnu dizalicu i kavez, ali i predmete sa ljudskim mesom u zamrzivaču sa datumom ispisanim na njima. Više posmrtnih ostataka žrtve pronađeno je u susednoj kući.

Nestanak Rejnvoterove prijavila je u avgustu 2021. godine žena koja je rekla da je devojka poslednji put viđena sa Felpsom. Osumnjičeni je međutim dva puta rekao istražiteljima da je Rejnvoterova bila kod njega, ali da je otišla u Kolorado.

Felpsova kuća je kasnije izgorela do temelja, ali su istražitelji utvrdili da je požar podmetnut.

Norton, koji se suočava sa istim optužbama kao i Felps, izricanje presude je zakazano za utorak.

(Kurir.rs/Miror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track